Ale nie dałeś odpowiedzi co miałeś przy uchu
no i te 899 wiadomości w skrzynce nieodebranych...
Troszkę za dużo czasu zajeło początkowe ględzenie marketingowe tej pani.
Ps. W którym wątku dokładnie, można zadać dodatkowe pytania?
Szukaj
Ale nie dałeś odpowiedzi co miałeś przy uchu
no i te 899 wiadomości w skrzynce nieodebranych...
Troszkę za dużo czasu zajeło początkowe ględzenie marketingowe tej pani.
Ps. W którym wątku dokładnie, można zadać dodatkowe pytania?
Camera Obscura, DX, FX, XXX
O Color Checker było mało, ja generalnie dla tego ustrojstwa słuchałem wykładu Marcina. Kiedyś chciałem to kupić, ale może w D800 będzie łatwiej z kolorkami niż w D700 i nie będzie trzeba![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Mi się podobało, aczkolwiek niekiedy to taka czarna magia dla mnieMoże tylko moment, gdy Kolega Czornyj uświadomił mi, że będę musiał wydać na monitor przynajmniej 1600 pln, nie był "fajny:
ogólnie DUŻY PLUSi przynajmniej wiem, jak nasz główny "Złotousty" z forum wygląda i brzmi
![]()
Oczywiście mój wierny spektrofotometr, i1 Pro. To taki mały dowcip, wygląda wypisz-wymaluj jak słuchawka, a ponieważ kazali mi zrobić zdjęcie swojej niewyjściowej facjaty, to dla jaj włożyłem sobie spektrofotometr w ucho
Pani Małgosia jest przesympatyczną osobą, posiadającą intrygującą zdolność prowadzenia zaangażowanej rozmowy w czterech językach równocześnie - mimo wszystko musi jednak dokonać króciutkiego wprowadzenia, a naprawdę trudno w trzech słowach opowiedzieć o wszechpotężnym X-Rite. Obiektywnie rzecz biorąc to ja ględziłem dłużej niż ustawa przewidywała
Myślę, że do celów ew. dyskusji ujdzie podforum "Reprodukcja zdjęć", ew. wątek o monitorach...
Czornyj, od dziś masz u mnie ksywkę: "Prawdaaa"
Webinarium uważam za pożyteczne i pouczające.
Pozdrawiam barwnego Profesora![]()
A, czyli u nas. Znam![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
fajnie webinarium szkoda tylko, ze musiales tak pedzic by sie zmiescic w czasie - webinarium z pol godziny dluzej powinno trwac jak nic![]()
Skontaktuj się z nami