Close

Strona 14 z 33 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 326

Wątek: Err nikon D80

Domyślnie

Witam.
    Info dla niezdecydowanych /Err d80/-polecam p.Grzegorza (rstr575).Wychuchał,wydmuchał,wyczyścił,napraw ił .Polecam i raz jeszcze dziękuję.

Domyślnie

Ja również polecam rstr575. Pan Grzegorz z Bielska białej szybko i skutecznie usunął awarię w moim nikosiu (err) no i oczywiście dość tanio w stosunku do cen serwisowych dziękuję i POLECAM z całego serca

Domyślnie

No i stało się. Długo nie miałem czasu na zdjęcia, a dzisiaj jak w końcu wybrałem się na sesję to mój D80 po prostu padł. Dobrze, że przy końcu fotografowania. Ma ktoś kontakt do kolegi rstr575 ? Najlepiej telefon.
    A jeśli chodzi o szczegóły awarii, to migawka działa, lustro się podnosi, ale nie zapisuje zdjęć, nie działała większość przycisków na korpusie no i ten ERR...
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

przejarzałem cały wątek i powiem, że przez ostatni rok w tym wątku dużo osób miało problem z D80. Kuzyn zamierza kupić właśnie d80 i chciał żebym mu doradził, ale chyba po przeczytaniu tego wątku nie będzie za szcześliwy. Powiedzcie, przy jakich przebiegach pojawił Wam się błąd? pozdrawiam
    D700+MB-10___d600____d3s___F14/2.8____S20/1.8____S35/1.4A___50/1.8___S85/1.4hsm___C85/1.5___T55-200____

Domyślnie

Witam serdecznie, myślę że błąd err w D80 nie zależy od ilości klapnięć. U mnie pojawił się po 2609 zdj. Naprawiłem w ELECTRO-OPTYKA W-wa. Podobno po naprawie już ten błąd nie występuje.
    Dwa Nikony i szkła

Domyślnie

U mnie po 8,5 tys. klatek !!!

Cytat Zamieszczone przez leo2 Zobacz posta
    Witam serdecznie, myślę że błąd err w D80 nie zależy od ilości klapnięć. U mnie pojawił się po 2609 zdj. Naprawiłem w ELECTRO-OPTYKA W-wa. Podobno po naprawie już ten błąd nie występuje.
    Ile kosztowała Cię naprawa?
    Ostatnio edytowane przez barracuda ; 01-04-2012 o 22:05 Powód: Korzystamy z opcji ''edytuj''
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

To było w zeszłym roku, nie mogę znaleźć rachunku, a nie chcę czegoś przekręcić. Dają roczną gwarancję, wycena za darmo, czyszczenie lustra i matrycy za free.
    Dwa Nikony i szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    Ma ktoś kontakt do kolegi rstr575 ? Najlepiej telefon.
    napisz do Niego na PW, napewno sie odezwie
    Cytat Zamieszczone przez artman Zobacz posta
    Powiedzcie, przy jakich przebiegach pojawił Wam się błąd? pozdrawiam
    mi coś między 20, a 30 tysięcy klap klapów

Domyślnie

Właśnie dzisiaj wysłałem mojego D80 do kolegi Grzegorza. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie z planem i puszka wróci do mnie w przyszłym tygodniu.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Wrócił do mnie dzisiaj aparat naprawiony przez kolegę Grzegorza. Pozostaje mi go tylko polecić. Naprawa dużo tańsza niż w serwisie,do tego bardzo szybko. Praktycznie trwało to wszystko 3 dni łącznie z wysyłką w obie strony. Jak dla mnie taki serwis sprzętu to rewelacja.
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 14 z 33 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów