Close

Strona 14 z 32 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 326

Wątek: Err nikon D80

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez makonak Zobacz posta
    Polecam A-CORE z Gliwic. Mają dobry opis problemu na str. http://www.naprawa-aparatow-fotograf...ustrzanek.html Naprawa trwała dwa dni, koszt 300zł.
    Hmm, na ich stronie była też informacja o Bielsku Białej, orientuje się Pan może czy ten serwis jest równie dobry jak Gliwicki? Czy jednak warto zainwestować dodatkowo w kuriera i aparat wysłać do Gliwic?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Crash665 Zobacz posta
    Hmm, na ich stronie była też informacja o Bielsku Białej, orientuje się Pan może czy ten serwis jest równie dobry jak Gliwicki? Czy jednak warto zainwestować dodatkowo w kuriera i aparat wysłać do Gliwic?
    Uważam, że 3 stówki to trochę dużo , wiec polecam pana Grzegorza z Bielska-Białej, taniej o połowę, koszt kuriera niewielki, ok. 30 zł a do tego szybko- czas naprawy to dwa dni, a trzeciego aparat jest w domu.

Domyślnie

Nie mam pojęcia, może obsługują mniejsze firmy? Najlepiej do nich zadzwonić i wyjaśnić

Domyślnie

Witam,

mój D80 został kilka dni temu naprawiony też przez Pana Grzegorza (rstr575).
    Szybko, tanio, bezstresowo.
    Polecam!

Domyślnie

Witam,
    Uprzejmie donoszę, że i ja dołączyłem do grona osób, którym w problemie D80 Err szybko i skutecznie pomógł forumowy kolega Grzegorz "rstr575". Moim zdaniem to naprawdę godna zaufania, rzetelna i kompentna osoba. Fajnie, że ktoś taki jest na forum.

Domyślnie

Witam.
    Info dla niezdecydowanych /Err d80/-polecam p.Grzegorza (rstr575).Wychuchał,wydmuchał,wyczyścił,napraw ił .Polecam i raz jeszcze dziękuję.

Domyślnie

Ja również polecam rstr575. Pan Grzegorz z Bielska białej szybko i skutecznie usunął awarię w moim nikosiu (err) no i oczywiście dość tanio w stosunku do cen serwisowych dziękuję i POLECAM z całego serca

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Fort Myers, FL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flynn Zobacz posta
    Ja również polecam rstr575. Pan Grzegorz z Bielska białej szybko i skutecznie usunął awarię w moim nikosiu (err) no i oczywiście dość tanio w stosunku do cen serwisowych dziękuję i POLECAM z całego serca

Ma ktoś jakiś inny kontakt poza forum do pana rstr575?

Domyślnie

Ja również mam w d80 err i nastawiam się na naprawę.
    Napisałem pw i czekam na odpowiedź.
    Powodzenia.

Domyślnie

No i stało się. Długo nie miałem czasu na zdjęcia, a dzisiaj jak w końcu wybrałem się na sesję to mój D80 po prostu padł. Dobrze, że przy końcu fotografowania. Ma ktoś kontakt do kolegi rstr575 ? Najlepiej telefon.
    A jeśli chodzi o szczegóły awarii, to migawka działa, lustro się podnosi, ale nie zapisuje zdjęć, nie działała większość przycisków na korpusie no i ten ERR...
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 14 z 32 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów