Szukaj
Nie mam pojęcia, może obsługują mniejsze firmy? Najlepiej do nich zadzwonić i wyjaśnić
Witam,
mój D80 został kilka dni temu naprawiony też przez Pana Grzegorza (rstr575).
Szybko, tanio, bezstresowo.
Polecam!
Witam,
Uprzejmie donoszę, że i ja dołączyłem do grona osób, którym w problemie D80 Err szybko i skutecznie pomógł forumowy kolega Grzegorz "rstr575". Moim zdaniem to naprawdę godna zaufania, rzetelna i kompentna osoba. Fajnie, że ktoś taki jest na forum.
Witam.
Info dla niezdecydowanych /Err d80/-polecam p.Grzegorza (rstr575).Wychuchał,wydmuchał,wyczyścił,napraw ił .Polecam i raz jeszcze dziękuję.
Ja również polecam rstr575. Pan Grzegorz z Bielska białej szybko i skutecznie usunął awarię w moim nikosiu (err)no i oczywiście dość tanio w stosunku do cen serwisowych
dziękuję i POLECAM z całego serca
![]()
Ja również mam w d80 err i nastawiam się na naprawę.
Napisałem pw i czekam na odpowiedź.
Powodzenia.
No i stało się. Długo nie miałem czasu na zdjęcia, a dzisiaj jak w końcu wybrałem się na sesję to mój D80 po prostu padł. Dobrze, że przy końcu fotografowania. Ma ktoś kontakt do kolegi rstr575 ? Najlepiej telefon.
A jeśli chodzi o szczegóły awarii, to migawka działa, lustro się podnosi, ale nie zapisuje zdjęć, nie działała większość przycisków na korpusie no i ten ERR...
pozdrawiam
Tomek
Skontaktuj się z nami