Szukaj
Ja również mam w d80 err i nastawiam się na naprawę.
Napisałem pw i czekam na odpowiedź.
Powodzenia.
No to mój Nikonik już u Rstr575Już nie mogę się doczekać powrotu i ponownego pstrykania xd
Jak dobrze, że Rstr575 jest z Bielska2 dni i już aparacik odebrany i gotowy do robienia fotek, całe szczęście, bo zależało mi żeby go mieć na długi weekend.
W razie usterki bardzo polecam Grzegorza
Witam!
Ja miałem to samo niedawno (aparat leżący głównie w zapasie). Rozwiązanie: wizyta na Czapskich, 3 dni+350zł dziś odebrałem i wygląda, że wszystko OK. Gość mówi, że to wada fabryczna jakiejś części w naciągu migawki.
pozdrowienia!
Witam,
Również w moim d80 pojawił się err napisałem na pw do rstr575, momentalna odpowiedź i w cztery dni wliczając w to czas na przesyłkę aparat naprawiony, wyczyszczony. Super.
Polecam Grzegorza wszystkim, którzy mają problem ze swoim nikonem
Ja też korzystałam z usługi Rstr575Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Błyskawiczna naprawa i wysyłka
) Aparat jest jak nowy!! Użytkownik bardzo rzetelny i sympatyczny- bardzo dobra cena za naprawę! Polecam!
Dołączyłem również do grona zadowolonych "klientów" kolegi rstr575.
Aparat śmiga, działa, zdjęcia robi, krawaty wiąże i usuwa ciążę
Ogólnie mówiąc szczerze polecam każdemu który ma problem z D80
Dziękuję.
Wiem, że na forum jestem zupełnie nowy i wygląda to trochę sztucznie, jeśli ktoś z jednym postem na karku pisze takie rzeczy,
ale i ja dołączam do grona zadowolonych z usług kolegi rstr575.
Tanio, błyskawicznie i fachowo, a do tego po prostu dobry człowiek (nawet sobie ucięliśmy krótką pogawędkę na temat polityki nikona)
Aparat jest czystszy niż przed wysyłką, a paprochy z matrycy poznikały!
Panie Grzegorzu, dziękuję!
I polecam wszystkim!
Witam
Czy ktoś tanio i dobrze (w okolicach Katowic) potrafi naprawic problem z nikonem d80, który posiada błąd ERR?
Ewentualnie prosze o polecenie serwisu sprawdzonego.
Pozdrawiam, Ola![]()
Skontaktuj się z nami