Close

Strona 1302 z 1948 PierwszyPierwszy ... 302802120212521292130013011302130313041312135214021802 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13 011 do 13 020 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Po słusznie nawilżanej imprezie imieninowej, gospodarze zbierają się do spania, nagle w sypialni słychać głośny łomot.
    - Co to było, do cholery?! - pyta żona.
    - Koszula mi spadła - odpowiada mąż.
    - A skąd ten łomot?
    - Bo jeszcze jej nie zdjąłem...
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

http://www.petapixel.com/2012/03/14/...wered-cameras/

Ciekawe kiedy Nikon zrobi coś takiego? I jak się będzie rozmawiało przez puszkę z podpiętym 70-200 f2.8?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez The Structorr Zobacz posta
    http://www.petapixel.com/2012/03/14/...wered-cameras/

Ciekawe kiedy Nikon zrobi coś takiego? I jak się będzie rozmawiało przez puszkę z podpiętym 70-200 f2.8?
    Ja pitole. Jak wsadzą tam jeszcze telefon, nawigację dżypyes i gry dżava to biorę
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Pada od 3 dni. Bez przerwy.Żona nic tylko gapi się przez okno.
    Jeśli popada jeszcze parę dni, to będę ją musiał wpuścić do środka.
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    EPIC! Cudowne

Ostatnio edytowane przez gregory_21 ; 16-03-2012 o 00:52
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Grzesiu zsikałem się przez Ciebie

Domyślnie

Rodzice osiemnaściorga czy dziewiętnaściorga dzieci ochrzcili swego najmłodszego jako Freda. Następnego dnia zmartwiony mąż zjawia się na plebanii i pyta, czy nie dałoby się zmienić dziecku imienia.
    — Ale dlaczego? — dopytuje się zdumiony kapłan.
    — Dzisiaj w nocy — mówi mąż — nagle nam się przypomniało, że już mamy Freda.

Amerykanin składa ofertę Watykanowi. Proponuje sto milionów dolarów za zmianę jednego słówa w Biblii. O jakie słowo chodzi, powie tylko papieżowi w cztery oczy. Kuria podchodzi sceptycznie do propozycji, ale pieniądze bardzo by się przydały. Zaaranżowano audiencję, ale trwała ona bardzo krótko.
    — Co pan zaproponował? — zapytują się kardynałowie.
    — Tylko tyle, żeby każde „Amen" zamienić na „Texas Oil".

— Ktoś mi ukradł rower — skarży się pastorowi ksiądz. — Wiem, jak możesz go odzyskać. Jutro w czasie mszy wymień dziesięć przykazań, kiedy dojdziesz do „Nie kradnij", jeden z parafian na pewno się zaczerwieni. W poniedziałek pastor spotkał się z księdzem i spytał: — Czy wyjaśniła się sprawa z rowerem? — Tak, zrobiłem jak mi poradziłeś, a kiedy doszedłem do „Nie cudzołóż", przypomniałem sobie, gdzie go postawiłem.

Jadą w pociągu Żyd i młody wikary. Siedzą vis-a-vis siebie. Raptem Żyd pyta: — Jak ksiądz awansuje , to kim zostanie? — Mogę zostać proboszczem — odpowiada wikary — A później? — pyta Żyd — Później mogę zostać kanonikiem. — A jeszcze później — Jeszcze później mogę zostać prałatem — A dalej co? — Dalej, gdybym miał wybitne zasługi, to mogę zostać biskupem — Można jeszcze więcej? — Tak, można. Z woli Ojca Świętego mógłbym zostać kardynałem — Ten wasz Ojciec Święty to papież, czy dobrze gadam? On całym waszym Kościołem rządzi, co? — Tak, całym — To dopiero byłby awans proszę księdza! No bo jeszcze wyżej… Wikary kręci głową: - Wyżej już nie można. Przecież nie mogę zostać Panem Bogiem. A na to Żyd: — Dlaczego nie? Jednemu z naszych się udało!
    N

Strona 1302 z 1948 PierwszyPierwszy ... 302802120212521292130013011302130313041312135214021802 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów