Szukaj
opis w fazie przygotowań ...
Dobre dobre![]()
Babcia mająca problemy z pamięcią pyta swojego wnuka:-Wnusiu,powiedz mi co to jest seks? Wnuczek chcąc uniknąć krępującej odpowiedzi mówi:-No wie babcia,to jest tak jakby babcia zjadła ogórka i popiła maślanką. Więc babcia spróbowała jak wnuczek mówił i dostała rozwolnienia. W drodze do kościoła tak ja przycisnęło,że już nie mogła wytrzymać więc załatwiła się w rowie. Kawałek dalej znowu. Idąc dalej kolejny raz ja złapało, więc zaszła się załatwić na pobliską budowę. W końcu dotarła do kościoła, ale było już po mszy. Na to ksiądz podchodzi do babci i pyta:-Babciu, co się stało, zawsze byłaś pierwsza, jeszcze przed mszą, a teraz na koniec przychodzisz?
A babcia na to:-Bo to proszę księdza, wszystko przez ten seks! Dwa razy w rowie, raz na budowie! I jeszcze mi się chce!
Małżeństwo z 23-letnim stażem wybrało się na urlop na Jamajkę. W trakcie zwiedzania wyspy Boba Marleya weszli do sklepu obuwniczego.
- Heloł, maj frend - mówi sprzedawca w dredach. - Kolega z Polśki? Okej. Kupcie klapećki. Siuper klapećki. Zwykłe za 5 dolarów, a klapećki do seksiu - za 10.
- A jakie to są dla seksu? - zainteresowała się żona.
- Kolega, ziakłada klapećki i nagle ma siłę na sekś. I kocha się tak długo, aś klapećki nie spadną. Przimierziś kolega?
- Rysiek, przymierzaj!
Facet rad, nie rad zakłada klapki. Nagle... prostuje się, mięśnie mu się napinają. W oczach pojawia się błysk pożądania, jaki żona nie widziała od 20 lat. W spodenkach zaczyna mu rosnąć... rosnąć... rosnąć!
Facet nagle chwyta Jamajczyka, zdejmuje mu majty i zaczyna posuwać na stole.
Sprzedawca zaś drze się na cały sklep:
- KO-LE-GA! NIE NA TĘ NO-GĘ ZA-ŁO-ZI-ŁEŚ! KO-LE-GA!
UWAGA +18
ZDJĘCIE CYCKÓW !
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
słabe, cycki się nie zdejmują![]()
poziom gimnazjalny :P
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
nie noszą bo nie mają co nosića jak czegoś nie ma, to nie można tego zdjąć
proste
![]()
zagadaj na ulicy lub w autobusie to ci powiedzą takie co "nie noszą"![]()
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Zdazyc przed Psycho....
Poplakalem sie ze smiechu
Nikon http://greg77.com/
no i zdążyłeś![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
"Kochanie zachowaj spokój - w Poznaniu wszystkie brzydkie"
Czarny Rycerz zawsze zwycięża !
Skontaktuj się z nami