Close

Strona 111 z 138 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 101 do 1 110 z 1377

Wątek: ALbum AO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vall Zobacz posta
    Dobry pomysł.
    Tylko pytanie kto dostanie jaki numerek..
    #69 otrzyma autor najbardziej seksownego zdjęcia

wojteh
    Gość

Domyślnie

wojteh czeka na premie i by spłacono mu długi ... i na razie jest pusty z kasy jak bęben murzyński

a z drugiej strony po co mi więcej niż jeden ?? byłej zonie dam ??

conik
    Gość

Domyślnie

numeracja idzie od 1 do tyleilebedziewplatwponiedzialek

numer 1 2 3 rezerwuje sobie bezczelnie ja reszta prawdopodobnie przypadkowo pojdzie do wysylki

nr 1 zostanie u mnie numer 2 dostanie piotrek milecki a numer 3 pojdzie na licytacje forumowa zasilajaca konto forum
    rezerwacje numerow nie sa przewidziane

gwoli formalnosci.... wlasnie otrzymalem potwierdzenie ze paczka z albumem testowym (krakowskim) do mnie wyleciala kurierem
    mysle wiec ze jesli w sobote opublikuje namiary do przelewow i wszyscy zleca przelew w weekend to na poniedzialek bedziemy mieli jasnosc co do ostatecznego nakladu
    bo badzmy szczerzy...deklaracje nas nie unteresuja tylko twarda kasa ktora wplynie na konto

powtorze jeszcze jakie kwoty wchodza w gre przy zalozeniu ze jest 61 albumow (na chwile obecna do wydrukowania)
    155 zl album + 10 zl wysylka
    jesli kto zamawia wiecej placi krotnosc 155 + 10 zl niezaleznie od ilosci (w granicach rozsadku niech zamowienia nie przekraczaja 8 szt z tego co wiem bedzie jedna taka paczka)
    Dodatkowo zrzuta na album dla piotra... 2.60zl od lebka

total koszt 155 x ilosc + 2.60 + 10

mam nadzieje ze wszyscy sie zgadzaja i problemow nie bedzie

Microbocie prosze potwierdz mi na PM aktualna ilosc
    Ostatnio edytowane przez conik ; 15-03-2012 o 15:59

wojteh
    Gość

Domyślnie

no i pięknie .... teraz zaczną się licytacje kto jaki numerek woli ???? )))))

ja ja ja pierwszy od tyłu hahahahaahahahahahaha

Domyślnie

Na a co z paypalem? Bo jak to nie da rady to moj przelew nie przejdzie do poniedzialku na konto w PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    #69 otrzyma autor najbardziej seksownego zdjęcia
    Jestem zdecydowanie za!

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    mam nadzieje ze wszyscy sie zgadzaja i problemow nie bedzie
    Pytanie jeszcze natury logistycznej. Czy możliwy jest odbiór bezpośrednio w drukarni? (skoro to Kraków) Bezpieczniej dla albumu, mniej zachodu wysyłającym i krótszy czas oczekiwania.
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

conik
    Gość

Domyślnie

to wprowadza dodatkowy bajzel ale mysle ze tak.... moze czornyj skoordynowalby krakowski odbior po okazaniu odpowiedniego potwierdzenia przelewu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    to wprowadza dodatkowy bajzel ale mysle ze tak.... moze czornyj skoordynowalby krakowski odbior po okazaniu odpowiedniego potwierdzenia przelewu?
    No jeśli to kłopot to nie ma problemu.
    I think in f-stops..
    24, 35, 50, 105

conik
    Gość

Domyślnie

pewnie nie klopot ale wystarczy poczytac forum i pojsc po odbior albumow

wojteh
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rogass Zobacz posta
    Na a co z paypalem? Bo jak to nie da rady to moj przelew nie przejdzie do poniedzialku na konto w PL
    jeśli z jest jakiś problem możesz przesłać paypalem do mnie a ja wyśle przelew od siebie .... oczywiście w ostateczności ... nie chce obracać czyjąś kasa - chce tylko pomóc

Strona 111 z 138 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów