Szukaj
wojteh czeka na premie i by spłacono mu długi ... i na razie jest pusty z kasy jak bęben murzyński
a z drugiej strony po co mi więcej niż jeden ?? byłej zonie dam ??![]()
numeracja idzie od 1 do tyleilebedziewplatwponiedzialek
numer 1 2 3 rezerwuje sobie bezczelnie jareszta prawdopodobnie przypadkowo pojdzie do wysylki
nr 1 zostanie u mnie numer 2 dostanie piotrek milecki a numer 3 pojdzie na licytacje forumowa zasilajaca konto forum
rezerwacje numerow nie sa przewidziane
gwoli formalnosci.... wlasnie otrzymalem potwierdzenie ze paczka z albumem testowym (krakowskim) do mnie wyleciala kurierem
mysle wiec ze jesli w sobote opublikuje namiary do przelewow i wszyscy zleca przelew w weekend to na poniedzialek bedziemy mieli jasnosc co do ostatecznego nakladu
bo badzmy szczerzy...deklaracje nas nie unteresuja tylko twarda kasa ktora wplynie na konto
powtorze jeszcze jakie kwoty wchodza w gre przy zalozeniu ze jest 61 albumow (na chwile obecna do wydrukowania)
155 zl album + 10 zl wysylka
jesli kto zamawia wiecej placi krotnosc 155 + 10 zl niezaleznie od ilosci (w granicach rozsadku niech zamowienia nie przekraczaja 8 szt z tego co wiem bedzie jedna taka paczka)
Dodatkowo zrzuta na album dla piotra... 2.60zl od lebka
total koszt 155 x ilosc + 2.60 + 10
mam nadzieje ze wszyscy sie zgadzaja i problemow nie bedzie
Microbocie prosze potwierdz mi na PM aktualna ilosc
Ostatnio edytowane przez conik ; 15-03-2012 o 15:59
no i pięknie .... teraz zaczną się licytacje kto jaki numerek woli ????)))))
ja ja ja pierwszy od tyłu hahahahaahahahahahaha
Na a co z paypalem? Bo jak to nie da rady to moj przelew nie przejdzie do poniedzialku na konto w PL
to wprowadza dodatkowy bajzel ale mysle ze tak.... moze czornyj skoordynowalby krakowski odbior po okazaniu odpowiedniego potwierdzenia przelewu?
pewnie nie klopot ale wystarczy poczytac forum i pojsc po odbior albumow![]()
Skontaktuj się z nami