Close

Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 118

Domyślnie

Entangle kiedyś próbowałem i nie działało (u mnie) ale najnowsze Darktable też ma funkcję tethering (u mnie na D300 i D700 działa)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chaos Zobacz posta
    Entangle – podkabluj swój aparat

Ostatnio widziałem dostępne w ppa. Wcześniej trzeba było samemu kompilować i mi się nie chciało, a funkcja bardzo dla mnie przydatna. Ciekawe czy będzie grało z D200 i Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez The Structorr Zobacz posta
    Entangle kiedyś próbowałem i nie działało (u mnie) ale najnowsze Darktable też ma funkcję tethering (u mnie na D300 i D700 działa)
    zbadam sprawę, nie zwróciłem uwagi wcześniej na ten fakt

Domyślnie

Przyszłość Kubuntu jest niepewna. Canonical przestanie finansować jego rozwój po następnej wersji (12.04). Co będzie potem, tego jeszcze nie wiadomo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jatoja2 Zobacz posta
    Używałeś ubuntu studio?...
    to normalne ubuntu z dodatkowymi programami i inną szatą graficzną, najlepiej sprawdź sam co ci bardziej odpowiada

Domyślnie

Wiem, nie chce mi się bawić z jajkiem a ponoć tutaj (trochę) jest skrojone pod konkretne zastosowana (audio/video)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarkod Zobacz posta
    Przyszłość Kubuntu jest niepewna. Canonical przestanie finansować jego rozwój po następnej wersji (12.04). Co będzie potem, tego jeszcze nie wiadomo.
    To nie tak. Canonical zatrudniał jednego developera dla Kubuntu i to się właśnie skończyło. Kubuntu będzie traktowane jak inne odmiany Ubuntu, np. Xubuntu - mimo braku $$$ ze strony Canonical, mają się one całkiem nieźle.

Co więcej, nadchodząca wersja Kubuntu, 12.04, otrzyma status LTS, czyli będzie wspierana przez 5 lat. Pogłoski o jej śmierci wydają się mocno przesadzone

Domyślnie

LTSy-srerteesy, wolę swoje rolling release
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jatoja2 Zobacz posta
    Wiem, nie chce mi się bawić z jajkiem a ponoć tutaj (trochę) jest skrojone pod konkretne zastosowana (audio/video)
    etam, w życiu w jajku nie grzebałem

Domyślnie

ja grzebałem, raz z powodzeniem a raz bez poźniej trzeba było zainstalować kilka programów microsoftu jak Visual Studio i nie wracałem do zabawy

Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów