Entangle kiedyś próbowałem i nie działało (u mnie) ale najnowsze Darktable też ma funkcję tethering (u mnie na D300 i D700 działa)
Szukaj
Entangle kiedyś próbowałem i nie działało (u mnie) ale najnowsze Darktable też ma funkcję tethering (u mnie na D300 i D700 działa)
Przyszłość Kubuntu jest niepewna. Canonical przestanie finansować jego rozwój po następnej wersji (12.04). Co będzie potem, tego jeszcze nie wiadomo.
Wiem, nie chce mi się bawić z jajkiem a ponoć tutaj (trochę) jest skrojone pod konkretne zastosowana (audio/video)
To nie tak. Canonical zatrudniał jednego developera dla Kubuntu i to się właśnie skończyło. Kubuntu będzie traktowane jak inne odmiany Ubuntu, np. Xubuntu - mimo braku $$$ ze strony Canonical, mają się one całkiem nieźle.
Co więcej, nadchodząca wersja Kubuntu, 12.04, otrzyma status LTS, czyli będzie wspierana przez 5 lat. Pogłoski o jej śmierci wydają się mocno przesadzone![]()
LTSy-srerteesy, wolę swoje rolling release![]()
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
ja grzebałem, raz z powodzeniem a raz bezpoźniej trzeba było zainstalować kilka programów microsoftu jak Visual Studio i nie wracałem do zabawy
![]()
Skontaktuj się z nami