Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 60

Wątek: chustka

Domyślnie

Ja to odebrałem tak: dochodzimy do świętości przez codzienne życie i tak jak pisze autor - mocne f..k dla przeciwieństw i victory dla przyszłości... to tylko symbole...
    Ostatnio edytowane przez swider ; 20-02-2012 o 01:29 Powód: Niepotrzebne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Dzięki za komentarze. Ponieważ inspiracją są prawosławne ikony, kadry, światło, obróbka są jakie są, celowo. No i ta dziewczyna to nie jest faktycznie modelka której jedynym zadaniem jest wyglądać ładnie, te zdjęcia miały w założeniu nieść pewną historię, czy się udało, najlepiej oceniać jak trochę poczyta się bloga. Ale rozumiem że nie wszystkim się chce, nikt nie ma też obowiązku znać się na sztuce prawosławnej, krytykę biorę na klatę
    No skoro uderzasz w takie tony to napiszę, że patrząc na Twoje "dzieło" stwierdzam autorytatywnie, a wierz mi, że mam ku temu solidne podstawy, że nie masz zielonego pojęcia o sakralnej sztuce prawosławnej, co najwyżej jest to poziom wiedzy gazetowo-licealny.

Celem zdjęć nie było zniesmaczenie kogokolwiek, przekaz jest mocny bo bohaterka nie jest zwyczajna. Faka pokazujemy rakowi dla ludzi jest gest drugą ręką. Dla czytelników bloga jest to zrozumiałe ale rozumiem że nie dla wszystkich musi. Na szczęście do oglądania nikt nie zmusza, szczególnie wrażliwi na tym punkcie mogą zamknąć stronę
    Przekaz wcale nie jest mocny, jest po prostu infantylny, fuck rakowi? - dziecinada.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 20-02-2012 o 01:16 Powód: Łączenie.

Domyślnie

Świetny portret. Obróbka doskonała.
    A kolegom gul skacze, że tak nie potrafią...
    Wstyd koledzy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pmpmwd Zobacz posta
    No skoro uderzasz w takie tony to napiszę, że patrząc na Twoje "dzieło" stwierdzam autorytatywnie, a wierz mi, że mam ku temu solidne podstawy, że nie masz zielonego pojęcia o sakralnej sztuce prawosławnej, co najwyżej jest to poziom wiedzy gazetowo-licealny.
    Tu niestety muszę Cię zmartwić, jestem kształcony plastycznie i nawet mam na to papier Celem tych zdjęć jest sportretowanie dziewczyny nie popisy z wiedzy o sztuce, nie ma się co ciskać Panie z podstawami. Poza tym to samo można było napisać grzeczniej, może spróbuj, kultura nie gryzie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky_ Zobacz posta
    Świetny portret. Obróbka doskonała.
    A kolegom gul skacze, że tak nie potrafią...
    Wstyd koledzy.
    Masz racje, gul skacze wszystkim z zazdrości.

Domyślnie

przynajmniej wzbudza emocje

Domyślnie

Świetne! Bardzo wyrazistej urody dziewczyna, dobre portrety i obróbka bardzo mi się podoba. Nie jestem kształcona plastycznie, ale za to jestem kształcona religioznawczo. To oczywiście nie jest i nie ma być klasyczna ikona, to chyba jasne. To jest balansowanie na granicy kiczu i religijnego palimpsestu. A inspiracji nie należy szukać w Nowosielskim, tylko raczej w Naliwajce, bo chodzi nie tyle o ikonę, tylko o grę z konwencją ikony.

Kurde, jak tu wchodziłam, to była szlachetna liczba 666 odsłon wątku. Spieprzyłam, przepraszam .
    Ostatnio edytowane przez swider ; 20-02-2012 o 01:19 Powód: Łączenie.
    Usunięto nieregulaminowy wpis. Zachęcam: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=72527

Domyślnie

Tu niestety muszę Cię zmartwić, jestem kształcony plastycznie i nawet mam na to papier Celem tych zdjęć jest sportretowanie dziewczyny nie popisy z wiedzy o sztuce, nie ma się co ciskać Panie z podstawami. Poza tym to samo można było napisać grzeczniej, może spróbuj, kultura nie gryzie.
    Nie dorabiaj ideologi do tych zdjęć bo sposób w jaki to robisz bardziej dezawuuje te zdjęcia niż im pomaga, same zdjęcia tak jak napisałem w mojej pierwszej wypowiedzi od strony technicznej są OK. - poprawne.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 20-02-2012 o 01:22 Powód: Niepotrzebne.

Domyślnie

Bardzo mi się podoba wykonanie od strony graficznej, ale na tym niestety koniec. Jak ktoś wyżej wspomniał, niesmacznie...
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Przypominam, że nie jest to wątek traktujący o czyimś wykształceniu, avatarze i czynnościach wykonywanych w kościele. Wątek przeczyszczony z nic nie wnoszących i czasem niesmacznych wypowiedzi, jedna już została nagrodzona. Ostrzegam przed dalszymi próbami odchodzenia od tematu i obrażania innych.

Miłego wieczoru.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 20-02-2012 o 01:32
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów