Ja to odebrałem tak: dochodzimy do świętości przez codzienne życie i tak jak pisze autor - mocne f..k dla przeciwieństw i victory dla przyszłości... to tylko symbole...![]()
Szukaj
Ja to odebrałem tak: dochodzimy do świętości przez codzienne życie i tak jak pisze autor - mocne f..k dla przeciwieństw i victory dla przyszłości... to tylko symbole...![]()
Ostatnio edytowane przez swider ; 20-02-2012 o 01:29 Powód: Niepotrzebne.
No skoro uderzasz w takie tony to napiszę, że patrząc na Twoje "dzieło" stwierdzam autorytatywnie, a wierz mi, że mam ku temu solidne podstawy, że nie masz zielonego pojęcia o sakralnej sztuce prawosławnej, co najwyżej jest to poziom wiedzy gazetowo-licealny.
Przekaz wcale nie jest mocny, jest po prostu infantylny, fuck rakowi? - dziecinada.
Ostatnio edytowane przez swider ; 20-02-2012 o 01:16 Powód: Łączenie.
Świetny portret. Obróbka doskonała.
A kolegom gul skacze, że tak nie potrafią...
Wstyd koledzy.
Tu niestety muszę Cię zmartwić, jestem kształcony plastycznie i nawet mam na to papierCelem tych zdjęć jest sportretowanie dziewczyny nie popisy z wiedzy o sztuce, nie ma się co ciskać Panie z podstawami. Poza tym to samo można było napisać grzeczniej, może spróbuj, kultura nie gryzie.
przynajmniej wzbudza emocje![]()
Świetne! Bardzo wyrazistej urody dziewczyna, dobre portrety i obróbka bardzo mi się podoba. Nie jestem kształcona plastycznie, ale za to jestem kształcona religioznawczo. To oczywiście nie jest i nie ma być klasyczna ikona, to chyba jasne. To jest balansowanie na granicy kiczu i religijnego palimpsestu. A inspiracji nie należy szukać w Nowosielskim, tylko raczej w Naliwajce, bo chodzi nie tyle o ikonę, tylko o grę z konwencją ikony.
Kurde, jak tu wchodziłam, to była szlachetna liczba 666 odsłon wątku. Spieprzyłam, przepraszam.
Ostatnio edytowane przez swider ; 20-02-2012 o 01:19 Powód: Łączenie.
Usunięto nieregulaminowy wpis. Zachęcam: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=72527
Ostatnio edytowane przez swider ; 20-02-2012 o 01:22 Powód: Niepotrzebne.
Przypominam, że nie jest to wątek traktujący o czyimś wykształceniu, avatarze i czynnościach wykonywanych w kościele. Wątek przeczyszczony z nic nie wnoszących i czasem niesmacznych wypowiedzi, jedna już została nagrodzona. Ostrzegam przed dalszymi próbami odchodzenia od tematu i obrażania innych.
Miłego wieczoru.
Ostatnio edytowane przez swider ; 20-02-2012 o 01:32
Skontaktuj się z nami