Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: chustka

Domyślnie chustka

Tym razem coś innego. Portrety mojej przyjaciółki, dziewczyna od kilku lat walczy z poważną chorobą, jest mega dzielna, inteligentna i dowcipna, stąd taki pomysł na konwencję. Bardzo polecam jej bloga, w zeszłym roku był prawie blogiem roku, niesamowita lektura.
    514
    515
    Ostatnio edytowane przez pank ; 19-02-2012 o 01:23

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Mozesz sie jej zapytac do kogo ma pretensje ? Gratuluje interesujacego "porysowanego" warsztatu. Pozdrawiam

Domyślnie

Dowcipu tu nie widzę, gestów na pierwszym zdjęciu nie rozumiem, jak widzę takie zdjęcia to od razu przychodzi mi na myśl "Piramida zwierząt" Kozyry itp. pseudoartystyczne "dzieła", od strony technicznej OK.

Domyślnie

Portrety słabe, żeby nie powiedzieć - byle jakie...
    Grafikę dorobioną wokół można zostawić bez komentarza, jest taka jak portret.

Domyślnie

Mi sie podoba. Sliczna modelka, ciekawa obrobka.
    D300s, N18-200 VR, N35 1.8, N85 1.8, Quantum 300, 600, SB900,

Domyślnie

b dobry portret... myślę, że wystarczy 5min na blogu i zupełnie inny odbiór zdjęcia. wg mnie tak.. dział trafiony w 100%
    co do oceny marcina no cóż to nie fashion jak twoje zdjecia... skad inąd b dobre... a dlaczego fashion a nie portret w starym tego slowa znaczeniu? ano gdyz poznajac twoje modelki, piekne i swietnie sfotografowane kompletnie nic zdjęcia nam o ich charakterze nie powiedzą... pokazują tylko pozę i to jakie jesteśmy ładne... co jak mówię nie jest wada jest czymś innym po prostu
    Ostatnio edytowane przez jarvik ; 19-02-2012 o 09:56

Domyślnie

Dzięki za komentarze. Ponieważ inspiracją są prawosławne ikony, kadry, światło, obróbka są jakie są, celowo. No i ta dziewczyna to nie jest faktycznie modelka której jedynym zadaniem jest wyglądać ładnie, te zdjęcia miały w założeniu nieść pewną historię, czy się udało, najlepiej oceniać jak trochę poczyta się bloga. Ale rozumiem że nie wszystkim się chce, nikt nie ma też obowiązku znać się na sztuce prawosławnej, krytykę biorę na klatę

Domyślnie

wiesz co, nie chodzi o krytykę - dziewczyna ma piękne oczy, jest ładna i dzielna - ale dla mnie osobiście łączenie aureoli i fuck of - to zbyt odważne i niesmaczne połączenie - odstrasza mnie od oglądania reszty.
    Nikon D90 i D80 | 50mm 1,8D AF | N 18-105 VR | S 18-200 | T 70-300 Macro | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukpiecz Zobacz posta
    łączenie aureoli i fuck of - to zbyt odważne i niesmaczne połączenie - odstrasza mnie od oglądania reszty.

dokladnie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Celem zdjęć nie było zniesmaczenie kogokolwiek, przekaz jest mocny bo bohaterka nie jest zwyczajna. Faka pokazujemy rakowi dla ludzi jest gest drugą ręką. Dla czytelników bloga jest to zrozumiałe ale rozumiem że nie dla wszystkich musi. Na szczęście do oglądania nikt nie zmusza, szczególnie wrażliwi na tym punkcie mogą zamknąć stronę

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów