Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Domyślnie

No właśnie Setki pokojowych manifestacji, a pokazali taką, do której można było wrzucić kiboli, głupich polityków itd.
    A specjalnie dla Gregg77
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez till Zobacz posta
    A specjalnie dla Gregg77

Lepiej sie przygotujmy na glosowanie w The Best Subiektywnie bo widze, ze Psycho juz wstawia watki
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 05-02-2012 o 16:58

Domyślnie

Jak to mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Wam media nie pasuja, ale nie uważacie ze fotografowie (niektórzy) robią podobnie. Nie mówię o paparazzi ale np. fotografii krajobrazowej. Robimy przepiękne zdjecie krajobrazu, ale jest to tylko mały wycinek. Ktoś jedzie w to miejsce i okazuje się że wszedzie wokół fabryki i tylko mały skrawek przepięknego krajobrazu.
    Jak ktoś zrobi zwykle zdjecie otaczającego go swiata to inni mówią że to tylko zwykły pstryk.

Tak samo z tv jakby pokazywali normalne sytuacje to nikt by tego nie ogladał.
    Sami nakręciliśmy tą machinę.
    Zobaczcie ile osób robiło zdjęcia, a czy ktoś zrobił zdjecie temu miejscu przed tragedią? Nikogo (prawie nikogo) to miejsce wcześniej nie interesowało
    N i pare gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek 77 Zobacz posta
    Zobaczcie ile osób robiło zdjęcia, a czy ktoś zrobił zdjecie temu miejscu przed tragedią? Nikogo (prawie nikogo) to miejsce wcześniej nie interesowało
    Ale o co chodzi?

Domyślnie

Aleście Panu R zrobili reklamę darmową nawet na forum haha

Domyślnie

Ja tam mu robie antyreklame

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ale o co chodzi?
    O to chodzi że nagle to miejsce jest w centrum zainteresowania. Wszyscy się tym interesują. I sami nakręcają telewizje.
    N i pare gratów

Domyślnie

Dobra tylko ja nie rozumiem o jakim miejscu mowa......o miejsce tragedi?
    Widziales zdjecie tego miejsca tutaj na forum czy jak?

Domyślnie

na forum nie widziałem, widziałem w tv pełno pstrykaczy. A chodziło mi o te ruiny w których została Magda zakopana. A prawie nikogo bo może ktoś kiedyś tam zrobił jakieś zdjęcie. Taka nasza natura że ciagniemy do sensacji.
    N i pare gratów

Domyślnie

No dobra, teraz rozumiem, ale mialem wrazenie, ze nawiazujesz do fotografii krajobrazowej
    Pstrykacze sobie pstrykaja, szczerze to nie wiem po co.....ale jak jzu maja te cyfrowke to uzywaja, zdjecie wywala do kosza jak nie dzis to jutro...

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów