Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Gameboy Advance - czy ktoś to jeszcze ma?

Witajcie.

Wiem dziwne pytanie jak na dorosłego faceta, ale cóż Stara miłość nie rdzewieje.

Tak więc czy ktoś z was szanownych ma GBA albo GBA SP i nie używa a chciałby się go pozbyć?
    Bardzo chętnie przygarnę, kupię lub odziedziczę wszelkie sposoby wejścia w posiadanie rozważę z wielką chęcią

Domyślnie

To ja zaproponuje porządny Smartphone + emulator GBA + romy i masz swoje GBA zawsze przy sobie

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    To ja zaproponuje porządny Smartphone + emulator GBA + romy i masz swoje GBA zawsze przy sobie
    Szkoda, że emulator nie zapewnia porządnych przycisków

Domyślnie

emu to nie to samo ja mam przezroczystego GBA i to jest zupełnie inna bajka Do kieszeni (nawet marynarki) za to idealnie pasuje GB Micro. Ekranik jest wyraźnie mniejszy (nie widać pikseli haha) ale za to podświetlony

Jedyny ból to taki, że kupienie w tej chwili gry nie pirata graniczy z cudem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    próbowałem... niestety odrzuca mnie to do granic. Nie lubię rozwiązań "jedno urządzenie do wszystkiego" bo to jest na serio do niczego.

Potrzebny jest normalny zwykły gameboy, kartridż i gra do upadłego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kisio Zobacz posta
    Jedyny ból to taki, że kupienie w tej chwili gry nie pirata graniczy z cudem.
    Jak graniczy z cudem?

Amazon.co.uk

Zapomniales dodac, ze w Polsce graniczy z cudem

Domyślnie

Jakieś dwa lata temu karton gier GBA oddałem na cele charytatywne, ale można je trafić za grosze na ebay,
    albo za straszne pieniądze jeśli trafimy na rzeczy kolekcjonerskie.

Nintendo DS (i DS lite), w każdym razie te starsze, z portem na gry GDA ze spodu pozwalają na zabawę w gry z GBA, oczywiście tylko na jednym ekranie.

Obrazy gier z GBA powinny być możliwe do uruchomienia na nowszych DS za pomocą programatora - specjalna karta pamięci z miejscem na pamieć micro SD, na którą ładujemy różne oprogramowanie np. homebrew, atare gry (giana sisters) itp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    fajny fajny ale na allegro kosztuje 350zł...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    fajny fajny ale na allegro kosztuje 350zł...
    OK, ale to jest "otwarta" maszynka. Możesz grać sobie także w perełki Capcomu (CPS1, CPS2), gry z starych kompów etc...etc...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów