Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Najlepsze w tym wszystkim jest...TVN. Zarabia krocie na pokazywaniu tej całej szopki, następnie zaprasza Rutkowskiego do studia i dziennikarka o twarzy konia pokazuje całkowity brak obiektywności i nie potrafi powstrzymać się od emocji. Żenada.
    Tak jak ktoś wyżej wspomniał, ja także nie przepadam za Rutkowskim, ale moim zdaniem to dzięki niemu ta cała szopka skonczy się szybciej.... Policja teraz "pali głupa" jaki to on niehumanitarny, biedną kobietę "rozbił"... a przecież można było jeszcze z miesiąc ją "po ludzku" przesłuchiwać, nadal rozwieszać plakaty, nadal szukać "porywacza", którego już przecież mieli nawet portret pamięciowy...
    Dokładnie. Co lepsze to TVN zarobił na tej szopce krocie jednocześnie przedstawiając wszystko po swojemu. Niby to wszystko miało być obiektywne... Przerabiałem obiektywizm dziennikarski na własnej skórze. Niestety nie miałem sił na szukanie tego pismaka a z miłą chęcią bym go nauczył obiektywizmu. No ale ludzie łykają wszystko ze 100% wiarą co im media podrzucą na talerzu. Dlatego od tamtej pory biorę dużą poprawkę na to co widzę w TV albo czytam w necie. Staram się słuchać zarówno jednej strony oraz drugiej i wyciągam wnioski.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

No niestety media chcą być pierwszą władzą, a nie którąś-tam.
    Niestety podbijają wiele tematów, które powinny wyciszać, kreują rzeczywistość i ... szkoda pisania, bo to się nie zmieni.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Ten temat przypomina mi najnowsze bicie piany o wykorzystywaniu zwierzat przez IKEA
    Dajmy sobie panowie spokoj
    Ostatnio edytowane przez pilon ; 05-02-2012 o 16:34 Powód: ort. "wykozystywaniu"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Na pewno? Na 99% jestem pewny, że wczoraj rzecznik policji mówił, że to oni stworzyli portret porywacza.
    http://www.fakt.pl/Tak-wyglada-poryw...,144060,1.html

http://wiadomosci.wp.pl/gid,14206884...a,galeria.html

Przepraszam, że z Faktu

wydaje mi sie, że policja sporządziła profil psychologiczny, co tez nie bardzo ma sens w tym przypadku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Masz racje mowiac o braku moralnosci mediow, ale nie da sie zaprzeczyc, ze Kepa poreczyla za Starucha w celu zdobycia poparcia przed wyborami
    Masz rację że poręczyła, ale co to ma do protestów przeciwko ACTA?

Zgadzam się w zupełności z przedmówcami - telewizje, które żyją z pokazywania sensacji i tragedii a następnie pouczają kogokolwiek - to jest po prostu żenujące.
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez till Zobacz posta
    Masz rację że poręczyła, ale co to ma do protestów przeciwko ACTA?
    To, ze koledzy Starucha przyszli na protest w kominiarach teroryzujac "kolegow" protestujacych, pokazali sie tez tam, bo byla to manifestacja antyrzadowa a w tym biora udzial wlasnie od czasu historii ze staruchem i zamkniecia stadionow za rozróbę w Bydgoszczy......zreszta tak jak nie zgadzam sie z rzadem tak tutaj popre Tuska, na miesiac powinien im te stadiony zamknac a prawdziwi kibice wpierdziel sprawic kibolom za kare a nie rzucac sie na Tuska, smieszni sa!
    Tak sie sklada, ze mam znajomych ktorzy byli swiadkami tego co wyrabiali kolesie w kominiarach na tych protestach
    Ostatnio edytowane przez pilon ; 05-02-2012 o 16:34 Powód: ort. "rozrube"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    To, ze koledzy Starucha przyszli na protest w kominiarach terroryzujac "kolegow" protestujacych, pokazali sie tez tam, bo byla to manifestacja antyrzadowa a w tym biora udzial wlasnie od czasu historii ze staruchem i zamkniecia stadionow za rozrube w Bydgoszczy......zreszta tak jak nie zgadzam sie z rzadem tak tutaj popre Tuska, na miesiac powinien im te stadiony zamknac a prawdziwi kibice wpierdziel sprawic kibolom za kare a nie rzucac sie na Tuska, smieszni sa!
    Tak sie sklada, ze mam znajomych ktorzy byli swiadkami tego co wyrabiali kolesie w kominiarach na tych protestach
    Hmmm - uważasz, że TVN dokonał tak dogłębnej analizy jak Ty i tylko dlatego wrzucił tam i partie, i kiboli itp? Manifestacje przeciw ACTA miały charakter apolityczny, a przez takie materiały powstało wrażenie, że ktoś w tym macza palce. Po drugie manifestacji było łącznie kilkaset, "terroryzowanie" (jak napisałeś) miało miejsce na kilku, a jakie jest wrażenie po tym materiale?

Podobnie jest z Rutkowskim. Nie lubię gościa i jest "stylu", ale jak usłyszałem słowa rzecznika policji, że niepotrzebnie przyspieszył jakieś tam działania, to myślałem że źle słyszę. Świetny sygnał idzie do społeczeństwa - nie róbcie nic na własną rękę, policja ma czas. A ponieważ wydaje nie swoje pieniądze tylko kasę podatników, nie ma czego się spieszyć.
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

Ostatnio, gdy widzę Rutkowskiego, ciągle przypomina mi się Pitbull

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez till Zobacz posta
    Po drugie manifestacji było łącznie kilkaset, "terroryzowanie" (jak napisałeś) miało miejsce na kilku, a jakie jest wrażenie po tym materiale?
    Tak bylo kilkaset a w materiale jest mowa o jednej.....w Lodzi
    A reszta to juz rozruba neonazistow i kiboli 11.11.11 oraz mecz w Bydgoszczy......mnie nie zmanipulowali tym materialem a Ciebie?
    Kazdy ma swoje poglady i oglada to co mu sie podoba, TVP nie trawie, Polsat jest taki jak Discorelax i choc juz nie nadaja to wciaz taki jest a TVN, coz jest jak jest, jaki kraj taka telewizja.......nie ogladam polskiej TV, bo nie mam
    O polityce mowic nie bede.....
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 05-02-2012 o 16:42

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów