Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek 77 Zobacz posta
    Nie oceniajmy ludzi -ceniajmy fakty.
    Dobrze, zgadzam sie, ale tak niemoralne i szolmenskie posuniecie jak wyslanie nagrania do mediow to jest nieludzkie i mega egoistyczne.........zero moralnosci i jak tu nie oceniac ludzi?!
    A fakt jest taki, ze Rutkowski narzucil matce odpowiedz i nie wiemy jaka jest prawda.

Domyślnie

ja bym się wstrzymał z oceną, jakąkolwiek

cały obraz tej sprawy dostarczają nam tvn24 i inne brukowce, które mają dość dużą skłonność do przeinaczania faktów

Domyślnie

dokładnie 5 minut temu usłyszałem ciekawe stwierdzenie w telewizji
    ..." Nalezaloby sprawdzić czy prawdą jest to co Rutkowski mowił, o policji w Sosnowcu i o tym że już w niedzielę mowił policji że matka cos kręci"...
    N i pare gratów

Domyślnie

Matka jest aresztowana i tyle w temacie, czy zmienią jej zarzut albo postawią jeszcze komuś dodatkowo (co by mnie wcale nie zdziwiło) zobaczymy w toku sprawy, w tej chwili dalsze "tokowania" w tym temacie są tak samo wiele wnoszące jak kolejne wizje Jackowskiego, jak dla mnie temat do zamknięcia...
    Szkoda tylko dzieciaczka tak naprawdę a całą reszta przy jego śmierci to pryszcz.

Domyślnie

Nie uważacie, że problemem jest nie to że ktoś to nagrał (można nagrać i przesłać telewizji każde g...), a to, że telewizje to pokazały? Nie wierzę, że Rutkowski ma takie chody w TVN (zwłaszcza po tym, jak go potraktowała Kolenda-Zalewska w rozmowie wczoraj po Faktach) że kazał pokazywać kilkadziesiąt razy w TVN24 i w każdych głównych serwisach to nagranie? Gdyby TV też kierowała się "moralnością" to by uznały, że pokazanie tego nagrania jest nieestyczne i tyle, materiał miałaby tylko Policja. Przecież każdy zdaje sobie sprawie, że i Rutkowskiemu zależy tylko na kasie (przez darmowe lansowanie się) i telewizji też (przez epatowanie emocjonalnymi nagraniami i zwiększanie oglądalności).

Tak poza tematem - świadomie korzystajmy z mediów. Mistrzowski przykład manipulacji:

5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

Masz racje mowiac o braku moralnosci mediow, ale nie da sie zaprzeczyc, ze Kepa poreczyla za Starucha w celu zdobycia poparcia przed wyborami
    Sadze, ze temat schodzi na polityke a tego tutaj nie chcemy

Domyślnie

Najlepsze w tym wszystkim jest...TVN. Zarabia krocie na pokazywaniu tej całej szopki, następnie zaprasza Rutkowskiego do studia i dziennikarka o twarzy konia pokazuje całkowity brak obiektywności i nie potrafi powstrzymać się od emocji. Żenada.
    Tak jak ktoś wyżej wspomniał, ja także nie przepadam za Rutkowskim, ale moim zdaniem to dzięki niemu ta cała szopka skonczy się szybciej.... Policja teraz "pali głupa" jaki to on niehumanitarny, biedną kobietę "rozbił"... a przecież można było jeszcze z miesiąc ją "po ludzku" przesłuchiwać, nadal rozwieszać plakaty, nadal szukać "porywacza", którego już przecież mieli nawet portret pamięciowy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Szkoda, ze ten "detektyw" robi medialna wojenke, wysyla material do mediow zamiast do policji,.

Cytat Zamieszczone przez till Zobacz posta
    Nie uważacie, że problemem jest nie to że ktoś to nagrał (można nagrać i przesłać telewizji każde g...), a to, że telewizje to pokazały? ...

otóż właśnie. Nie wnikając w dyskusję - teraz zaczyna się mała nagonka na "bestię Rutkowskiego" ale jakoś wszystkie telewizje materiał pokazały. A nie musiały, i nikt im tego nie rozsyłał. Materiał był nie Rutkowskiego, a Super Expresu - to oni dali sprzęt i nagrali materiał, i nikt mi nie powie ze rozdali to do telewizji za darmo.Nie komercyjny SE. Pewnie telewizje zapłaciły za to kupę kasy.Tak więc wszyscy postępują identycznie i adekwatnie do tego czym sie zajmują byle końcowy efekt był identyczny - i Rutkowski i media i TV > jest okazja aby zwiększyć sobą zainteresowanie > jest więcej odbiorców > jest więcej kasy.
    Dokładnie wszyscy zrobili z tego jatkę - Kolenda-Zalewska mówi Rutkowskiemu, że to nie było eleganckie a jej telewizja emituje cały materiał i z przesłuchania i z innych scen domowych-prywatnych - nielegalny, nagrany bez wiedzy nagrywanej kobiety. Tak naprawdę to rodzina powinna podać TV do sądu i wygrałaby z każdą stacją.
    To jest niestety obraz dzisiejszego świata, a zwłaszcza świata mediów - nie ma zmiłuj.
    Ostatnio edytowane przez krzysztof jot ; 05-02-2012 o 12:45

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    ..... nadal szukać "porywacza", którego już przecież mieli nawet portret pamięciowy...
    Stworzony i pokazany przez Rutkowskiego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Włóczykij Zobacz posta
    Stworzony i pokazany przez Rutkowskiego.
    Na pewno? Na 99% jestem pewny, że wczoraj rzecznik policji mówił, że to oni stworzyli portret porywacza.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów