Close

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 83

Domyślnie

Dysleksja panie, choroba genetyczna ludzkosci. Jak sie chce komus dowalic to kij sie zawsze znajdzie.
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

żeglarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Dysleksja panie, choroba genetyczna ludzkosci. Jak sie chce komus dowalic to kij sie zawsze znajdzie.
    W moich czasach dostawało się w dupę a potem trzeba było 100x poprawnie przepisać tak, że teraz poprawnie pisze się już mechanicznie. Rozumiem, że autora tych błędów starannie przebadałeś i tak to sobie zdiagnozowałeś.
    To dlaczego tak od razu nie argumentowałeś tylko od klawiatury zacząłeś ?
    Ostatnio edytowane przez żeglarz ; 03-02-2012 o 17:30 Powód: spacja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    Brakuje jeszcze żeby pozakładali gdzie się da kamery i była transmisja na żywo....
    ...i widzowie tego spektaklu by sie znalezli w liczbie b.mnogiej :/
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Ta choroba to przecież wymysł. Każdy to wie
    A nawet jeśli nie do końca wymysł, to wszystkie narzędzia używane do pisania posiadają już moduł sprawdzania pisowni, więc jak nie choroba to po prostu niechlujstwo.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Nie wiem, jak jest teraz ale za moich czasów dysleksję i dysgrafię mieli najgorsi uczniowie. Nie wiem czy to przypadek? Ot, taki OT.

Domyślnie

Ciekawe czy tym razem "matka" mówi prawdę.
    Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
    Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kęty/Diest

Domyślnie

@leonID
    Myślę, że coś zmyśla, jeśli chodzi o upadek i uraz. Boje się, że kobieta je porostu zatłukła, bo płakało za głośno.

Tak na marginesie, Pan Rutkowski załapała się na kawał porządnej i prawie darmowej kampanii reklamowej. Lansowanie firmy na 110%. I to wg mnie jest świństwo, bo sprawa się jeszcze nie zakończyła, a gość odtrąbił zwycięstwo. Myślę, że jak na taka działalność, powinien działać dyskretniej. Mam nadzieję, że i jego pani "mama" nabrała...
    Ostatnio edytowane przez titus1 ; 03-02-2012 o 21:13

Domyślnie

To z dysleksja to byla ironia, mnie nauczycielka motywowala wskaznikiem
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Tą akcją kieruje jakiś debil, najpierw uwierzono w bajki o porwaniu, teraz uwierzono w to, że dziecko nie żyje. Na jakiej podstawie? Zeznań chorej psychicznie kobiety? Właśnie dopiero teraz powinno się użyć wszelkich możliwych środków do odnalezienia malucha nawet jeśli szanse są bliskie zeru.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Tą akcją kieruje jakiś debil, najpierw uwierzono w bajki o porwaniu, teraz uwierzono w to, że dziecko nie żyje. Na jakiej podstawie? Zeznań chorej psychicznie kobiety? Właśnie dopiero teraz powinno się użyć wszelkich możliwych środków do odnalezienia malucha nawet jeśli szanse są bliskie zeru.
    Teoretycznie jest możliwe, że dane na temat wypadku i śmierci dziecka ta kobieta mogła podać niezgodnie z prawdą. Mogą być różne motywacje w tym także psychotyczna/urojeniowa. Niewielka to szansa na taki scenariusz ale moim zdaniem nie jest niemożliwa.

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk
    Jestem obcy i nic co obce nie jest mi obce.
    T.

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów