Close

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 83

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Moim zdaniem spekulujesz by poczuć się dowartościowany. Podkreślam, że wg mnie. To taka twoja słabość - za pomocą wpisów w sieci się podbudować.

Edyta:

Wyrzuć w ... dziadostwo. Znaczy tv. Żyje się spokojniej bez tego świecącego okienka.
    Podkreślasz, że wg Ciebie i pokój z Tobą, zdanie jak dupa, każdy ma swoje. ;]

Co do telewizora, to ostatni raz oglądałem bodajże w sobotę...

Thumbs down

Straszna rzecz się stała, straszni ludzie.
    Bardzo często miałem malutkie dziecko na rękach, nie wyobrażam sobie aby mi się wyślizgnęło lub nagłym ruchem nadwyrężyło kregi szyjne. Od niepamiętnych czasów wiadomo jak maleństwo należy bezpiecznie trzymać.

W morderstwo nie wierzę, w nieszczęśliwy wypadek tak. Nie wierzę w nagłą śmierć, trwa to znacznie dłużej niż się wydaje. Szok szokiem, ale absolutnie nie wyobrażam sobie braku prób ratowania oraz nie wykonania telefonu po pogotowie ratunkowe. Wywiezienie później ciała własnego dziecka do lasu ..., straszne, dla mnie jest to całkowicie niepojęte i żadne łzy nie zmienią tego.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kazwita Zobacz posta
    Nie chcę spekulować o przyczynach tej tragedii, ale zważcie jej możliwe następstwa w szerszym kontekście. W tym przypadku dało się zauważyć naprawdę spore zaangażowanie społeczeństwa w akcję poszukiwania śp. Madzi. Wszędzie było widać plakaty i ulotki. Teraz ci ludzie dobrej woli mogą się czuć oszukani i wykorzystani. Pomyślcie co będzie przy kolejnym przypadku zniknięcia dziecka. Czy się powtórnie zaangażują? Śmiem przypuszczać, że część z nich niekoniecznie. Tak właśnie rodzi się znieczulica społeczna.
    Uważam, że ta sprawa nic nie zmieni w podejściu ludzi. Jeśli będzie potrzeba, to się powtórnie zaangażują. Jestem o tym przekonany i głęboko w to wierzę.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Exclamation

Cytat Zamieszczone przez BorysR Zobacz posta
    tak... na fb jest tylko 7 milionow polakow.
    To tyle.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Stała się tragedia i dla nie jako ojca 6 letniego dziecka jest to niepojęte.
    Natomiast to co się w mediach wyprawia to już przesada.
    Szopka goni szopkę. Konferencje, dociekania, masa "specjalistów" z masą hipotez itp.
    Jakiemuś pismakowi co w uszy wpadnie i już news dnia, za chwile kolejny zupełnie inny itd .
    Brakuje jeszcze żeby pozakładali gdzie się da kamery i była transmisja na żywo....
    Tak samo ten wątek. O ile na początku może i miał jakiś sens, to szybko przy kolejnych wpisach okazało się, że jego miejsce chyba jest w "kosmosie".
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kzkzg Zobacz posta
    Proponuje zamknac ten watek bo do niczego madrego to nie prowadzi.
    .
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    To tyle.
    No patrz, ja tez nie moge uzywac polskich znakow, za to moge uzyc ø æ å, wychodzi na to ze Polakiem nie jestem, Norwegiem sie nie czuje, wiec kim jestem ?
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

żeglarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    No patrz, ja tez nie moge uzywac polskich znakow, za to moge uzyc ø æ å, wychodzi na to ze Polakiem nie jestem, Norwegiem sie nie czuje, wiec kim jestem ?
    A duże P da się wystukać na Twojej klawiaturze ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żeglarz Zobacz posta
    A duże P da się wystukać na Twojej klawiaturze ?
    Idac tym tokiem rozumowania powinienem Cie wyslac do okulisty, nie zauwazyles braku polkich liter i obecnosci duzego "P"
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

żeglarz
    Gość

Domyślnie

Myślę, że ó na o można jeszcze sobie darować ale małe p to byłaby już zbyt duża tolerancja.

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów