Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Przypominacz

Domyślnie

Aplikacja nazywa się CallTrack i na dodatek jest darmowa...

Co do BlackBerry to wprawdzie nie używałem, ale jeszcze nigdy nie widziałem urządzenia, którego by się nie udało zsynchronizować z googlem (za co mają u mnie dużego mega plusa).

m3
    Gość

Domyślnie

Ja słyszałem o czymś takim.
    http://www.evernote.com/

Można pobrać też na Androida, na iOS też pewno się znajdzie, i synchronizować notatki z tymi na telefonie.
    Jak działa nie wiem bo nie używam. Wystarcza mi zwykły kalendarz google ;]

Domyślnie

Używam do notatek, ale to ma przypominajkę? ;P

Domyślnie

Również polecam.
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Do wersji 9.0.1 działa Lightning 1.1.1. Właśnie zainstalowałem i chyba się polubimy.
    Choć nie wiem czy nie korzystać z Outlooka 2010 zamiast Thunderbirda. Wtedy miałbym połączenie kalendarza z BB i w ogóle wszystkiego. Ciężka decyzja.
    No dobra, ściągnąłem, ale jak to zainstalować. Plik jest z rozszerzeniem .xpi i nie jest uruchamiająca się aplikacją. Gdzie to umieścić żeby działało?
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    No dobra, ściągnąłem, ale jak to zainstalować. Plik jest z rozszerzeniem .xpi i nie jest uruchamiająca się aplikacją. Gdzie to umieścić żeby działało?
    W T-birdzie klikasz Narzędzia -> dodatki -> ikonka z kołem zębatym -> Zainstaluj dodatek z pliku.

btw: Była instrukcja na stronie ;o>
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

OK, dzięki. Instrukcji nie przeczytałem, przyznaję się
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Aplikacja nazywa się CallTrack i na dodatek jest darmowa...

Co do BlackBerry to wprawdzie nie używałem, ale jeszcze nigdy nie widziałem urządzenia, którego by się nie udało zsynchronizować z googlem (za co mają u mnie dużego mega plusa).
    Można zsynchronizować kontakty i kalendarz. Nie można gmaila.

A ja się chyba polubię z Outlookiem ;/
    Chociaż migracja 4000 maili i kilkuset kontaktów będzie ciekawym doświadczeniem ;/
    Ostatnio edytowane przez velaskez ; 29-01-2012 o 01:47
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Taa? Jak to nie można gmaila? To co, BB nie obsługuje żadnej innej poczty, niż BBmail, czy jak to się tam nazywa? Przecież poczta na gmailu to zwykły serwer oparty na Exchange'u. Nie da się skonfigurować klienta w BB, żeby po prostu odbierał wiadomości w trybie IMAP?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Taa? Jak to nie można gmaila? To co, BB nie obsługuje żadnej innej poczty, niż BBmail, czy jak to się tam nazywa? Przecież poczta na gmailu to zwykły serwer oparty na Exchange'u. Nie da się skonfigurować klienta w BB, żeby po prostu odbierał wiadomości w trybie IMAP?
    Nie ma google synca do gmaila na BB. Bo BB samo w sobie jest terminalem mailowym Nie doprecyzowałem.
    Do mnie przychodzą maile na BB z 3 różnych kont pocztowych w tym jedno to gmail.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów