Szukaj
Proponuje nauczyc sie pracowac z kalendarzem (ksiazkowym, "fizycznym"). Teraz bez niego czuje sie jak bez reki. Mam i dobry telefon, i laptopy, ale nic nie zastapi kalendarza papierowego.
DOKŁADNIE! Ja tez mam kalendarz z kartkami w okładce, który jest wypełniony moimi notatkami, co mam spakować przed wyjazdem... egzaminy, kolosy, spotkania, co mam zrobić... wszystko. Moim zdaniem sprawdza się doskonale, i bez kalendarza, dokładnie, czuje sie jak bez ręki!
Polecam, to chyba najlepsza forma.... tymbardziej używam terminarza jeździeckiego z www.terminarze.pl, i tak dostaję co roku i tak, bo sprzedaję im zdjęcia do niegowięc przyjemność dwa w jednym
))
Put some fun between your legs
-ride a horse
do firefoxa nie znam nic, ale do thunderbirda jest lighting
http://www.mozilla.org/projects/calendar/
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Uwierzcie mi, że po miesiącu bólu przyzwyczaicie się do googlowych rozwiązań i okażą się naprawdę dobrze przemyślane.
Aktualnie mój telefon zapisuje do kalendarza wszystkie połączenia wych/przych nim wykonane, ja na komputrze albo bezpośrednio z telefonu uzupełniam krótkie streszczenie i mam taką bazę wiedzy, że lepszej chyba się nie da.
Dodatkowo na telefonie kalendarz w postaci widgetu świecący z pulpitu nadchodzącymi wydarzeniami i więcej nie trzeba...
A papierowy kalendarz też posiadam bo czasem zwyczajnie nie wypada bawić się komórką na spotkaniu...
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-01-2012 o 10:26 Powód: pis. ("na prawdę")
Google sync - i nawet z BB polubisz.Zamieszczone przez velaskez
N
Skontaktuj się z nami