Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Przypominacz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Z googla nie korzystam. Chodzi mi bardziej o coś co będę miał pod ręką cały czas. Klikam i mogę podejrzeć co zapisałem. Reminder mi jakoś nie podpasował
    Kalendarz google
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Proponuje nauczyc sie pracowac z kalendarzem (ksiazkowym, "fizycznym"). Teraz bez niego czuje sie jak bez reki. Mam i dobry telefon, i laptopy, ale nic nie zastapi kalendarza papierowego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Proponuje nauczyc sie pracowac z kalendarzem (ksiazkowym, "fizycznym"). Teraz bez niego czuje sie jak bez reki. Mam i dobry telefon, i laptopy, ale nic nie zastapi kalendarza papierowego.
    DOKŁADNIE! Ja tez mam kalendarz z kartkami w okładce, który jest wypełniony moimi notatkami, co mam spakować przed wyjazdem... egzaminy, kolosy, spotkania, co mam zrobić... wszystko. Moim zdaniem sprawdza się doskonale, i bez kalendarza, dokładnie, czuje sie jak bez ręki!
    Polecam, to chyba najlepsza forma.... tymbardziej używam terminarza jeździeckiego z www.terminarze.pl, i tak dostaję co roku i tak, bo sprzedaję im zdjęcia do niego więc przyjemność dwa w jednym ))
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

do firefoxa nie znam nic, ale do thunderbirda jest lighting

http://www.mozilla.org/projects/calendar/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szelas Zobacz posta
    do firefoxa nie znam nic, ale do thunderbirda jest lighting

http://www.mozilla.org/projects/calendar/
    Do wersji 9.0.1 działa Lightning 1.1.1. Właśnie zainstalowałem i chyba się polubimy.
    Choć nie wiem czy nie korzystać z Outlooka 2010 zamiast Thunderbirda. Wtedy miałbym połączenie kalendarza z BB i w ogóle wszystkiego. Ciężka decyzja.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Uwierzcie mi, że po miesiącu bólu przyzwyczaicie się do googlowych rozwiązań i okażą się naprawdę dobrze przemyślane.

Aktualnie mój telefon zapisuje do kalendarza wszystkie połączenia wych/przych nim wykonane, ja na komputrze albo bezpośrednio z telefonu uzupełniam krótkie streszczenie i mam taką bazę wiedzy, że lepszej chyba się nie da.

Dodatkowo na telefonie kalendarz w postaci widgetu świecący z pulpitu nadchodzącymi wydarzeniami i więcej nie trzeba...

A papierowy kalendarz też posiadam bo czasem zwyczajnie nie wypada bawić się komórką na spotkaniu...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-01-2012 o 10:26 Powód: pis. ("na prawdę")

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kołobrzeg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez
    Choć nie wiem czy nie korzystać z Outlooka 2010 zamiast Thunderbirda. Wtedy miałbym połączenie kalendarza z BB i w ogóle wszystkiego. Ciężka decyzja.
    Google sync - i nawet z BB polubisz.
    N

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Uwierzcie mi, że po miesiącu bólu przyzwyczaicie się do googlowych rozwiązań i okażą się na prawdę dobrze przemyślane.

Aktualnie mój telefon zapisuje do kalendarza wszystkie połączenia wych/przych nim wykonane, ja na komputrze albo bezpośrednio z telefonu uzupełniam krótkie streszczenie i mam taką bazę wiedzy, że lepszej chyba się nie da.

Dodatkowo na telefonie kalendarz w postaci widgetu świecący z pulpitu nadchodzącymi wydarzeniami i więcej nie trzeba...

A papierowy kalendarz też posiadam bo czasem zwyczajnie nie wypada bawić się komórką na spotkaniu...
    Tylko trzeba mieć telefon typu android. A nie BlackBerry.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Uwierzcie mi, że po miesiącu bólu przyzwyczaicie się do googlowych rozwiązań i okażą się na prawdę dobrze przemyślane.

Jak to ustawiałes? To zapisywanie do kalendarza połączeń.
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów