Aplikacja nazywa się CallTrack i na dodatek jest darmowa...
Co do BlackBerry to wprawdzie nie używałem, ale jeszcze nigdy nie widziałem urządzenia, którego by się nie udało zsynchronizować z googlem (za co mają u mnie dużego mega plusa).
Szukaj
Aplikacja nazywa się CallTrack i na dodatek jest darmowa...
Co do BlackBerry to wprawdzie nie używałem, ale jeszcze nigdy nie widziałem urządzenia, którego by się nie udało zsynchronizować z googlem (za co mają u mnie dużego mega plusa).
Ja słyszałem o czymś takim.
http://www.evernote.com/
Można pobrać też na Androida, na iOS też pewno się znajdzie, i synchronizować notatki z tymi na telefonie.
Jak działa nie wiem bo nie używam. Wystarcza mi zwykły kalendarz google ;]
Używam do notatek, ale to ma przypominajkę? ;P
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
OK, dzięki. Instrukcji nie przeczytałem, przyznaję się![]()
pozdrawiam
Tomek
Ostatnio edytowane przez velaskez ; 29-01-2012 o 01:47
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Taa? Jak to nie można gmaila? To co, BB nie obsługuje żadnej innej poczty, niż BBmail, czy jak to się tam nazywa? Przecież poczta na gmailu to zwykły serwer oparty na Exchange'u. Nie da się skonfigurować klienta w BB, żeby po prostu odbierał wiadomości w trybie IMAP?
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami