Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 59

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Wnioskuję, że jak ktoś dostanie alkomat to pijak a każdy pijak to złodziej... Masakra. Sam bym chętnie kupił takie urządzonko tylko coś porządnego.
    masz żonę? kup jej na urodziny paczkę podpasek i wręcz to przy wszystkich gościach - ale uprzedzam nie gwaratuję, że przeżyjesz - podobna sytuacja, może być trochę żenująco na imprezie
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Kontrola spokojnie czekającego obywatela na przystanku autobusowym po dwóch piwach i możliwość jego wylądowania na izbie? Patrol może w takim przypadku w ogóle badać alkomatem? Chyba, że szukali byle pretekstu, żeby się na kimś wyładować.
    Piotrek, sytuacja miała miejsce z 15 lat temu, ale tak, raczej szukali byle pretekstu. Kolega stał spokojnie na Maja i czekał na autobus.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    masz żonę?
    Mam i nie Tobie oceniać jak zareaguje moja żona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Mam i nie Tobie oceniać jak zareaguje moja żona
    Manfred - ja Ci tylko pokazałem, że prezent nie musi być atrakcyjny i dobrze przyjęty. A Twojej żony nie znam i nie wiem, jak by zareagowała, ale ogół kobiet raczej nie przyjąłby takiego prezentu zbyt dobrze.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-01-2012 o 15:05 Powód: pis. ("jakby")

Domyślnie

Mój tata dostał taki prezent od mnie Widać bardzo się ucieszył i jak wcześniej wspominałam powiedział, że myślał o tym by sobie kupić alkomat. Nie jest żadnym pijakiem, tylko normalną osobą, która lubi czasami się napić piwa wieczorem lub coś mocniejszego. To naprawdę zależy od konkretnej osoby, czy mu się prezent spodoba, czy poczuje się urażony. Myślę, że kolega pewnie zna bardzo dobrze swojego ojca i wie czy wypada mu kupić, czy będzie się cieszył i czy będzie użytkował. Każdy z nas jest inny i należy to uszanować.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez owieczkax18 Zobacz posta
    Mój tata dostał taki prezent od mnie Widać bardzo się ucieszył i jak wcześniej wspominałam powiedział, że myślał o tym by sobie kupić alkomat. Nie jest żadnym pijakiem, tylko normalną osobą, która lubi czasami się napić piwa wieczorem lub coś mocniejszego. To naprawdę zależy od konkretnej osoby, czy mu się prezent spodoba, czy poczuje się urażony. Myślę, że kolega pewnie zna bardzo dobrze swojego ojca i wie czy wypada mu kupić, czy będzie się cieszył i czy będzie użytkował. Każdy z nas jest inny i należy to uszanować.
    a wie jak zareagują inni goście? czy przypadkiem nie ośmieszy swojego ojca takim prezentem na urodzinach? kiedyś uczono, że potencjalnie drażliwych prezentów się nie wręcza, że jak już się nie ma żadnego dobrego pomysłu to się kupuje kwiatki i bombonierkę

przedstawiam tylko swój punkt widzenia i sądzę, że czułbym się co najmniej nieswojo na takich urodzinach, szczególnie jak następnie stałbym się ofiarą tanich drwin, ale cóż... może ktoś tak lubi

Domyślnie

a wie jak zareagują inni goście? czy przypadkiem nie ośmieszy swojego ojca takim prezentem na urodzinach? kiedyś uczono, że potencjalnie drażliwych prezentów się nie wręcza, że jak już się nie ma żadnego dobrego pomysłu to się kupuje kwiatki i bombonierkę

przedstawiam tylko swój punkt widzenia i sądzę, że czułbym się co najmniej nieswojo na takich urodzinach, szczególnie jak następnie stałbym się ofiarą tanich drwin, ale cóż... może ktoś tak lubi
    jest jeszcze jedna opcja: podarować prezent na osobności a przy gościach już tylko jakąś gałązkę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    a przy gościach już tylko jakąś gałązkę.
    Ewentualnie materiał do testowania
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

potrzebować i mowić o tym, że się chce alkomat to zupełnie co innego niż oczekiwać, że się dostanie taki prezent - szczególnie od swojego dziecka - tu popieram poprzednika, który o tym napisał

to trochę tak jak dostać od dziecka np. paczkę starczych pieluch w prezencie (mimo iż wiemy, że potrzebujemy z uwagi na starość) - sądze, że ojciec mógłby się czuć zażenowany
    do Ciebie i do wszystkich którzy tak piszą - chcecie tak pisać to lepiej sie nie odzywajcie w ogóle. Chyba znam lepiej mojego ojca od was. Już nawet mi się nie chce odpisywać na te wszystkie posty typu: "to jest zły prezent" tak więc robie to ostatni raz, każdy następny post tego typu olewam. Umiecie czytać? Tak? To jakie było pytanie? jakie alkomaty polecacie, a nie czy to jest dobry prezent. Widocznie niektórzy wszędzie muszą wtrącić swoje trzy grosze.
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soserious Zobacz posta
    do Ciebie i do wszystkich którzy tak piszą - chcecie tak pisać to lepiej sie nie odzywajcie w ogóle. Chyba znam lepiej mojego ojca od was. Już nawet mi się nie chce odpisywać na te wszystkie posty typu: "to jest zły prezent" tak więc robie to ostatni raz, każdy następny post tego typu olewam. Umiecie czytać? Tak? To jakie było pytanie? jakie alkomaty polecacie, a nie czy to jest dobry prezent. Widocznie niektórzy wszędzie muszą wtrącić swoje trzy grosze.
    przepraszam, ale z tego co pamiętam jest to publiczne forum i wyrażamy swoją opinię, jeżeli Ci to nie pasuje to nie zadawaj pytań na publicznym forum

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów