Ja się na tym nie znam. Opisałem sytuację, której byłem świadkiem. Nie chcesz, nie wierz.
Na szybko jakiś artykuł. A przecież każdy jest inaczej podatny.
http://www.motofakty.pl/artykul/dwa_piwa.html
Szukaj
Ja się na tym nie znam. Opisałem sytuację, której byłem świadkiem. Nie chcesz, nie wierz.
Na szybko jakiś artykuł. A przecież każdy jest inaczej podatny.
http://www.motofakty.pl/artykul/dwa_piwa.html
Jedno piwo i po przespanej nocy zabrane prawo jazdy za przekroczone wskazania?
Kontrola spokojnie czekającego obywatela na przystanku autobusowym po dwóch piwach i możliwość jego wylądowania na izbie? Patrol może w takim przypadku w ogóle badać alkomatem? Chyba, że szukali byle pretekstu, żeby się na kimś wyładować.
Coraz to bardziej dziwaczne i niepokojące opowieści w tym wątku się zaczynają.
Czy dana osoba będzie zażenowana prezentem, to bardzo mocno zależy od danego "osobnika"![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-01-2012 o 15:06 Powód: gramat.
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
potrzebować i mowić o tym, że się chce alkomat to zupełnie co innego niż oczekiwać, że się dostanie taki prezent - szczególnie od swojego dziecka - tu popieram poprzednika, który o tym napisał
to trochę tak jak dostać od dziecka np. paczkę starczych pieluch w prezencie (mimo iż wiemy, że potrzebujemy z uwagi na starość) - sądze, że ojciec mógłby się czuć zażenowany
szkoda, że to już nie to samo forum...
do Ciebie i do wszystkich którzy tak piszą - chcecie tak pisać to lepiej sie nie odzywajcie w ogóle. Chyba znam lepiej mojego ojca od was. Już nawet mi się nie chce odpisywać na te wszystkie posty typu: "to jest zły prezent" tak więc robie to ostatni raz, każdy następny post tego typu olewam. Umiecie czytać? Tak? To jakie było pytanie? jakie alkomaty polecacie, a nie czy to jest dobry prezent. Widocznie niektórzy wszędzie muszą wtrącić swoje trzy grosze.
Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II
@Erie
Wyrazić swoja opinię możesz jeśli autor wątku chce ją poznać. ZADAŁ PYTANIE: "JAKI ALKOMAT?". Otoczka go nie interesuje. Zamilknij więc proszę, bo tylko syf robisz. Ja sam będą kierowcą chciałbym dostać w prezencie alkomat. I mam w nosie jak zareagują na to inni. To się nazywa nonkonformizm.
Jeśli nie spodobają Ci się moje słowa, to załóż sobie swój wątek: "Nie lubię redskulla i będę uzasadniał dlaczego-ktoś ze mną?".
2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S
Alkomaty jednorazowe (zapytaj google o nie), coś al'a dawne policyjne baloniki, pokazuje tylko osiągnięcie danego stężenia, zdaje się że są dla wartości 0,2 i 0,5 promila, kosztują grosze.
Na pytanie jechać czy nie dadzą szybką, dokładną odpowiedź. Paczka takich a do tego butelka single malt np. Isle of Jura Superstition i prezent z głowy.
Skontaktuj się z nami