Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 59

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    Coś mi się to nie widzi z tym jednym piwem. Przecież to chodzi o alco we krwi, a nie w wydychanym powietrzu. Jak bym miał takie cyrki to pojechałbym do szpitala na badania krwi.
    Przecież po zjedzeniu cukierka z alco czy jabłka też coś w wydychanym powietrzu będzie, ale nie znaczy to że jesteśmy na bani. MZ jest to fizycznie nie możliwe żeby po jednym piwie we krwi przekroczyć normę alkoholową.
    Ja się na tym nie znam. Opisałem sytuację, której byłem świadkiem. Nie chcesz, nie wierz.
    Na szybko jakiś artykuł. A przecież każdy jest inaczej podatny.

http://www.motofakty.pl/artykul/dwa_piwa.html

Domyślnie

Jedno piwo i po przespanej nocy zabrane prawo jazdy za przekroczone wskazania?

Kontrola spokojnie czekającego obywatela na przystanku autobusowym po dwóch piwach i możliwość jego wylądowania na izbie? Patrol może w takim przypadku w ogóle badać alkomatem? Chyba, że szukali byle pretekstu, żeby się na kimś wyładować.

Coraz to bardziej dziwaczne i niepokojące opowieści w tym wątku się zaczynają.

Czy dana osoba będzie zażenowana prezentem, to bardzo mocno zależy od danego "osobnika"
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-01-2012 o 15:06 Powód: gramat.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Kontrola spokojnie czekającego obywatela na przystanku autobusowym po dwóch piwach i możliwość jego wylądowania na izbie? Patrol może w takim przypadku w ogóle badać alkomatem? Chyba, że szukali byle pretekstu, żeby się na kimś wyładować.
    Piotrek, sytuacja miała miejsce z 15 lat temu, ale tak, raczej szukali byle pretekstu. Kolega stał spokojnie na Maja i czekał na autobus.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

potrzebować i mowić o tym, że się chce alkomat to zupełnie co innego niż oczekiwać, że się dostanie taki prezent - szczególnie od swojego dziecka - tu popieram poprzednika, który o tym napisał

to trochę tak jak dostać od dziecka np. paczkę starczych pieluch w prezencie (mimo iż wiemy, że potrzebujemy z uwagi na starość) - sądze, że ojciec mógłby się czuć zażenowany
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    potrzebować i mowić o tym, że się chce alkomat to zupełnie co innego niż oczekiwać, że się dostanie taki prezent - szczególnie od swojego dziecka - tu popieram poprzednika, który o tym napisał

to trochę tak jak dostać od dziecka np. paczkę starczych pieluch w prezencie (mimo iż wiemy, że potrzebujemy z uwagi na starość) - sądze, że ojciec mógłby się czuć zażenowany
    do Ciebie i do wszystkich którzy tak piszą - chcecie tak pisać to lepiej sie nie odzywajcie w ogóle. Chyba znam lepiej mojego ojca od was. Już nawet mi się nie chce odpisywać na te wszystkie posty typu: "to jest zły prezent" tak więc robie to ostatni raz, każdy następny post tego typu olewam. Umiecie czytać? Tak? To jakie było pytanie? jakie alkomaty polecacie, a nie czy to jest dobry prezent. Widocznie niektórzy wszędzie muszą wtrącić swoje trzy grosze.
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soserious Zobacz posta
    do Ciebie i do wszystkich którzy tak piszą - chcecie tak pisać to lepiej sie nie odzywajcie w ogóle. Chyba znam lepiej mojego ojca od was. Już nawet mi się nie chce odpisywać na te wszystkie posty typu: "to jest zły prezent" tak więc robie to ostatni raz, każdy następny post tego typu olewam. Umiecie czytać? Tak? To jakie było pytanie? jakie alkomaty polecacie, a nie czy to jest dobry prezent. Widocznie niektórzy wszędzie muszą wtrącić swoje trzy grosze.
    przepraszam, ale z tego co pamiętam jest to publiczne forum i wyrażamy swoją opinię, jeżeli Ci to nie pasuje to nie zadawaj pytań na publicznym forum

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Czyli na forum publicznym popierasz ideę, że jeśli ktoś zada pytanie jaki kupić aparat fotograficzny można mu odpowiedzieć zbuduj sobie dom bo mieszkasz w bloku...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Czyli na forum publicznym popierasz ideę, że jeśli ktoś zada pytanie jaki kupić aparat fotograficzny można mu odpowiedzieć zbuduj sobie dom bo mieszkasz w bloku...
    nie, na forum publicznym popieram ideę, że jesli ktoś zada pytanie jaki kupić aparat fotograficzny do wbijania gwoździ można mu odpowiedzieć, że to nie najlepszy pomysł, ale kasa jest tego gościa i on z nią zrobi co chce

Domyślnie

@Erie

Wyrazić swoja opinię możesz jeśli autor wątku chce ją poznać. ZADAŁ PYTANIE: "JAKI ALKOMAT?". Otoczka go nie interesuje. Zamilknij więc proszę, bo tylko syf robisz. Ja sam będą kierowcą chciałbym dostać w prezencie alkomat. I mam w nosie jak zareagują na to inni. To się nazywa nonkonformizm.

Jeśli nie spodobają Ci się moje słowa, to załóż sobie swój wątek: "Nie lubię redskulla i będę uzasadniał dlaczego-ktoś ze mną?".
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

Alkomaty jednorazowe (zapytaj google o nie), coś al'a dawne policyjne baloniki, pokazuje tylko osiągnięcie danego stężenia, zdaje się że są dla wartości 0,2 i 0,5 promila, kosztują grosze.
    Na pytanie jechać czy nie dadzą szybką, dokładną odpowiedź. Paczka takich a do tego butelka single malt np. Isle of Jura Superstition i prezent z głowy.

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów