Szukaj
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-01-2012 o 15:05 Powód: pis. ("jakby")
szkoda, że to już nie to samo forum...
Mój tata dostał taki prezent od mnieWidać bardzo się ucieszył i jak wcześniej wspominałam powiedział, że myślał o tym by sobie kupić alkomat. Nie jest żadnym pijakiem, tylko normalną osobą, która lubi czasami się napić piwa wieczorem lub coś mocniejszego. To naprawdę zależy od konkretnej osoby, czy mu się prezent spodoba, czy poczuje się urażony. Myślę, że kolega pewnie zna bardzo dobrze swojego ojca i wie czy wypada mu kupić, czy będzie się cieszył i czy będzie użytkował. Każdy z nas jest inny i należy to uszanować.
a wie jak zareagują inni goście? czy przypadkiem nie ośmieszy swojego ojca takim prezentem na urodzinach? kiedyś uczono, że potencjalnie drażliwych prezentów się nie wręcza, że jak już się nie ma żadnego dobrego pomysłu to się kupuje kwiatki i bombonierkę
przedstawiam tylko swój punkt widzenia i sądzę, że czułbym się co najmniej nieswojo na takich urodzinach, szczególnie jak następnie stałbym się ofiarą tanich drwin, ale cóż... może ktoś tak lubi
szkoda, że to już nie to samo forum...
do Ciebie i do wszystkich którzy tak piszą - chcecie tak pisać to lepiej sie nie odzywajcie w ogóle. Chyba znam lepiej mojego ojca od was. Już nawet mi się nie chce odpisywać na te wszystkie posty typu: "to jest zły prezent" tak więc robie to ostatni raz, każdy następny post tego typu olewam. Umiecie czytać? Tak? To jakie było pytanie? jakie alkomaty polecacie, a nie czy to jest dobry prezent. Widocznie niektórzy wszędzie muszą wtrącić swoje trzy grosze.
Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II
Skontaktuj się z nami