Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Domyślnie

Zdaje sieże jest to budynek Targowa 74

Domyślnie

A ja się dziwię, że ta wielka tajemnica tak długo uszła w nieodkryciu Co i rusz kolejni szukali odpowiedzi, aż tu masz, szybkie pytanie, krótka odpowiedź
    Na Pradze nadal radzę uważać i chodzić raczej grupą.

Domyślnie

To bezpieczny budynek raczej jest. Ta klatka to juz do zzygania jest focona.

Domyślnie

Od jakiegoś czasu w fotografii ślubnej można zaobserwować modę na klatki schodowe Patrząc na takie zdjęcia zawsze się zastanawiam, co jest głównym motywem takiej fotografii - młodzi czy ślimak ze schodów?

Domyślnie

Mam tam parę kadrów w głowie

Domyślnie

Zaskoczysz świat czymś nowym, czy powielisz już masowo istniejące kadry?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    A ja się dziwię, że ta wielka tajemnica tak długo uszła w nieodkryciu Co i rusz kolejni szukali odpowiedzi, aż tu masz, szybkie pytanie, krótka odpowiedź
    Tak to jest ze mną. Lubię jak ludzie wiedzą i mają równe szanse. Podobnie fotografowanie samochodów w ruchu było tajemnicą dopóki nie zacząłem 'sypać'.

Jak ma wizję, to niech fotografuje i mu wyjdzie na zdrowie.

Domyślnie

O tu poniżej masz obrazek. Czerwony punkt to chyba ta klatka. Ale masz tam domofon, więc albo czekasz na kogoś kto wpuści, albo ściemniasz. Ja chyba dzwoniłem i mówiłem 'pocztaaa'

http://img841.imageshack.us/img841/3023/targowa.jpg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    O tu poniżej masz obrazek. Czerwony punkt to chyba ta klatka. Ale masz tam domofon, więc albo czekasz na kogoś kto wpuści, albo ściemniasz. Ja chyba dzwoniłem i mówiłem 'pocztaaa'

http://img841.imageshack.us/img841/3023/targowa.jpg
    robiłeś coś z obrazkiem? Bo wyjechany jest w kosmos
    Praga wygląda jak po przejściu jakiejś Mechagodzilli

Domyślnie

Michale, chyba z 2 lata ludzi pytałam, znajomi razem ze mną, a i mniej znajomi na forach... Nikt nie mógł uzyskać tej informacji, bo to przepis na sukces... był. Później temat stał się tak oklepany, że zadowoliłam się swoją klatką i przestałam szukać (przejedzonych) schodów na Pradze

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów