Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysiek B Zobacz posta
    Biorąc pod uwagę lokalizację to dość cenna informacja
    eee, bez przesady. "Dziś prawdziwych Cyganów już nie ma"
    Już praktycznie nie ma takich rdzennie autochtoniczne rejonów, w większości miejsc pobudowano "plomby" i mieszkańcy się przemieszali. Co nie oznacza, że nie należy być ostrożnym.

Domyślnie

Damy radę inni robią i wrzucają zdjęcia to znaczy, że uszli cało z aparatem:P to mam nadzieję mi też się uda

Domyślnie

no nadzieja jakas tam jest... w kazdym razie jak dojdzie co do czego to z panami sympatycznymi specjalnie w dyskusje sie nie wdawaj. krocej boli.

Domyślnie

ta kamienica to prawie róg ul targowej i tej, gdzie jest kino praha (nie pamiętam nazwy). Będzie to druga czy trzecia brama od rogu, na przeciwko jakiegoś hotelu. Wejścia strzeże domofon. Nie idź tam, bo wszyscy robili tam zdjęcia, więc po co się powtarzać. Znajdź coś nowego

Domyślnie

Zdaje sieże jest to budynek Targowa 74

Domyślnie

A ja się dziwię, że ta wielka tajemnica tak długo uszła w nieodkryciu Co i rusz kolejni szukali odpowiedzi, aż tu masz, szybkie pytanie, krótka odpowiedź
    Na Pradze nadal radzę uważać i chodzić raczej grupą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    A ja się dziwię, że ta wielka tajemnica tak długo uszła w nieodkryciu Co i rusz kolejni szukali odpowiedzi, aż tu masz, szybkie pytanie, krótka odpowiedź
    Tak to jest ze mną. Lubię jak ludzie wiedzą i mają równe szanse. Podobnie fotografowanie samochodów w ruchu było tajemnicą dopóki nie zacząłem 'sypać'.

Jak ma wizję, to niech fotografuje i mu wyjdzie na zdrowie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    Tak to jest ze mną. Lubię jak ludzie wiedzą i mają równe szanse. Podobnie fotografowanie samochodów w ruchu było tajemnicą dopóki nie zacząłem 'sypać'.

Jak ma wizję, to niech fotografuje i mu wyjdzie na zdrowie.

Hehe dokładnie tak samo myślę. Pamiętam jak na targach foto podszedłem do jednej Pani i za cholerę nie chciała mi powiedzieć skąd był album. Oczywiście był z blurba ale się droczyłem troszkie bo ładna była . A Ty bez problemu pogadałeś i nie było jakiś dziwnych tekstów "nie powiem, to moje". W fotografii nie powinno być tajemnic. Jak ktoś chce czegoś się dowiedzieć to masz i zrób to lepiej o ile potrafisz. Na zdrowie

Domyślnie

To bezpieczny budynek raczej jest. Ta klatka to juz do zzygania jest focona.

Domyślnie

Od jakiegoś czasu w fotografii ślubnej można zaobserwować modę na klatki schodowe Patrząc na takie zdjęcia zawsze się zastanawiam, co jest głównym motywem takiej fotografii - młodzi czy ślimak ze schodów?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów