Szukaj
Damy radę inni robią i wrzucają zdjęcia to znaczy, że uszli cało z aparatem:P to mam nadzieję mi też się uda![]()
no nadzieja jakas tam jest... w kazdym razie jak dojdzie co do czego to z panami sympatycznymi specjalnie w dyskusje sie nie wdawaj. krocej boli.![]()
侍
ta kamienica to prawie róg ul targowej i tej, gdzie jest kino praha (nie pamiętam nazwy). Będzie to druga czy trzecia brama od rogu, na przeciwko jakiegoś hotelu. Wejścia strzeże domofon. Nie idź tam, bo wszyscy robili tam zdjęcia, więc po co się powtarzać. Znajdź coś nowego
A ja się dziwię, że ta wielka tajemnica tak długo uszła w nieodkryciuCo i rusz kolejni szukali odpowiedzi, aż tu masz, szybkie pytanie, krótka odpowiedź
Na Pradze nadal radzę uważać i chodzić raczej grupą.
Hehe dokładnie tak samo myślę. Pamiętam jak na targach foto podszedłem do jednej Pani i za cholerę nie chciała mi powiedzieć skąd był album. Oczywiście był z blurba ale się droczyłem troszkie bo ładna była. A Ty bez problemu pogadałeś i nie było jakiś dziwnych tekstów "nie powiem, to moje". W fotografii nie powinno być tajemnic. Jak ktoś chce czegoś się dowiedzieć to masz i zrób to lepiej o ile potrafisz. Na zdrowie
![]()
To bezpieczny budynek raczej jest. Ta klatka to juz do zzygania jest focona.![]()
Od jakiegoś czasu w fotografii ślubnej można zaobserwować modę na klatki schodowePatrząc na takie zdjęcia zawsze się zastanawiam, co jest głównym motywem takiej fotografii - młodzi czy ślimak ze schodów?
![]()
Skontaktuj się z nami