Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pytanie do fotografów z Warszawy

Witam serdecznie,

mam zapytanie czy, któryś z fotografów ze stolicy orientuje się może gdzie znajduje się owa kamienica?

http://www.piotrknap.com/images/Wero...08_of_115_.jpg

http://www.piotrknap.com/images/kasi...21_of_133_.jpg

Wiem, że gdzieś na pradze, ale może ktoś zna dokładniejszą lokalizację, adres?

Domyślnie

chodzi Ci o tą kamienicę czy taką kamienicę?
    Taką klatkę schodową znajdziesz w co drugim domu na Starej Pradze. Stalowa, Środkowa, Szwedzka, Ząbkowska, Jadowska... Tak na szybko z pamięci

Domyślnie

Dzięki bardzo. W Wawie mieszkam od niedawna więc nie za bardzo jestem zorientowany. Zatem muszę się wybrać na ulice, które podałeś w celu poszukiwań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez surfer_19 Zobacz posta
    Dzięki bardzo. W Wawie mieszkam od niedawna więc nie za bardzo jestem zorientowany. Zatem muszę się wybrać na ulice, które podałeś w celu poszukiwań
    proponuje wpierw bez aparatu, taki rekonesans zrobic coby dresy sie nie zainteresowaly zadne
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    chodzi Ci o tą kamienicę czy taką kamienicę?
    Taką klatkę schodową znajdziesz w co drugim domu na Starej Pradze. Stalowa, Środkowa, Szwedzka, Ząbkowska, Jadowska... Tak na szybko z pamięci
    Bzdura, takiej klatki schodowej nie ma drugiej w warszawie.

Drogi autorze, wystarczyło się mnie zapytać, lokalizacja tej klatki nie jest żadną tajemnicą. Niestety od kilku miesięcy żeby robić tam zdjęcia trzeba najpierw uzyskać zgodę wspólnoty i zapłacić, niestety nie wiem ile.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Bzdura, takiej klatki schodowej nie ma drugiej w warszawie.
    a sprawdziłeś wszystkie klatki schodowe w całej Warszawie? Byłeś na Stalowej albo Szwedzkiej? Zanim się napisze tak stanowcze stwierdzenie trzeba mieć coś na pokrycie swoich słów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    a sprawdziłeś wszystkie klatki schodowe w całej Warszawie? Byłeś na Stalowej albo Szwedzkiej? Zanim się napisze tak stanowcze stwierdzenie trzeba mieć coś na pokrycie swoich słów.
    Drogi Mironie, karzesz mi udowodnić że nie ma krasnoludków, poprosiłbym raczej żebyś udowodnił że są Znasz takie schody? Poka fote! Na jakiej podstawie twierdzę że nie ma? Na takiej że od urodzenia mieszkam w Warszawie, młodszym będąc z kumplami prnetrowaliśmy Praskie Kamienice w poszukiwaniu fajnych klimatów do zdjęć, a i warszawski rynek foto jest na tyle duży że gdyby była druga klatka tak fotogeniczna jak ta o której rozmawiamy już dawno ktoś by ją wyniuchał i były by jakieś zdjęcia. To mam na pokrycie swoich słów, czy Ty masz coś na pokrycie swoich?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Drogi Mironie, karzesz mi udowodnić że nie ma krasnoludków, poprosiłbym raczej żebyś udowodnił że są Znasz takie schody? Poka fote! Na jakiej podstawie twierdzę że nie ma? Na takiej że od urodzenia mieszkam w Warszawie, młodszym będąc z kumplami prnetrowaliśmy Praskie Kamienice w poszukiwaniu fajnych klimatów do zdjęć, a i warszawski rynek foto jest na tyle duży że gdyby była druga klatka tak fotogeniczna jak ta o której rozmawiamy już dawno ktoś by ją wyniuchał i były by jakieś zdjęcia. To mam na pokrycie swoich słów, czy Ty masz coś na pokrycie swoich?
    ja tam się nie znam na klatkach schodowych ale Marcin (mpwt) podlinkował jedną, myślę, że nie mniej fotogeniczną.
    Druga, podobna jest na Kawęczyńskiej 28. Następna na Szwedzkiej, vis-a-vis Polleny
    Wiesz, ja też urodziłem się i wychowałem w Warszawie, w dodatku na Pradze. Bywałem u kumpli mieszkających w Trójkącie Bermudzkim. Widziałem takich klatek mnogo. To, że nikt ich nie sfotografował, nie znaczy, że ich nie ma.
    Jakbym chciał być złośliwy, napisałbym, że azotu też nikt nie widział, a jest

Domyślnie

tylko dobre trampki sobie zaloz zeby Ci nie pospadaly jak bedziesz uciekal przed autochtonami, ktorym spodoba sie Twoj aparat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    tylko dobre trampki sobie zaloz zeby Ci nie pospadaly jak bedziesz uciekal przed autochtonami, ktorym spodoba sie Twoj aparat
    Biorąc pod uwagę lokalizację to dość cenna informacja
    Cyfrowo według Nikona, analogowo według Canona.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów