Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Domyślnie

Mironie, z niecierpliwością zatem czekam na fotki tych ładnych klatek, niekoniecznie z ich adresami, ale z ciekawości, jak piękną i rozmaitą mamy stolicę w starym klimacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    Mironie, z niecierpliwością zatem czekam na fotki tych ładnych klatek, niekoniecznie z ich adresami, ale z ciekawości, jak piękną i rozmaitą mamy stolicę w starym klimacie
    No a moje być nie mogą? ;(
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    ja tam się na klatkach nie znam, jak zresztą już pisałem.
    Ale czemu tą uważacie za taką ciekawą? Dlatego, że ma ładną poręcz, czy dlatego, że taka poobdrapywana?
    Pytam całkiem poważnie.

Aha. Jak trafię na jakąś podobną, zrobię kilka zdjęć. Niestety teraz większość wejść jest zamkniętych, domofony.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    ja tam się nie znam na klatkach schodowych ale Marcin (mpwt) podlinkował jedną, myślę, że nie mniej fotogeniczną.
    Druga, podobna jest na Kawęczyńskiej 28. Następna na Szwedzkiej, vis-a-vis Polleny
    Wiesz, ja też urodziłem się i wychowałem w Warszawie, w dodatku na Pradze. Bywałem u kumpli mieszkających w Trójkącie Bermudzkim. Widziałem takich klatek mnogo. To, że nikt ich nie sfotografował, nie znaczy, że ich nie ma.
    Jakbym chciał być złośliwy, napisałbym, że azotu też nikt nie widział, a jest
    Klatka schodowa, o ile dobrze kojarzę nie jest substancją lotną, ale mogę się mylić Ta podlinkowana klatka ma się nijak do urody tej o której rozmawiamy, podobnych faktycznie może być trochę bo jest dość standardowa, sam znam taką w okolicach wiejskiej. Ale to zupełnie nie to, Panie.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów