Close

Strona 1 z 12 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 119

Thumbs up WOŚP - Gracie???

Jak tam w waszych miastach coś ciekawego się dzieje???

W Białymstoku UM nie zgodził się na organizację imprezy (tylko pogratulować), ale za to obok w Supraślu nieźle się dzieje.

http://wosp.bialystok.pl/ - zapraszam do lokalnej witryny WOŚPu

Piszcie co i jak u Was.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Przyznam szczerze że nigdy nie wspierałem WOŚPu, z różnych przyczyn. Teraz może dorosłem, czy zpokorniałem, sam nie wiem, ale ta idea jest z gruntu słuszna. W tym roku postanowiłem że jednak na ile mi pozwala moja zasobność to pomogę, a co. Każda "złotówa" się liczy.

Znam opinie o WOŚPie nawet te negatywne, że kosztuje itd. Ale mamy teraz tak zmaterializowany świat, iż każda inicjatywa ponosi za sobą koszty. Nie da się nic zrobić by za coś płacić nie musieć. Choć by przykładem z mego życia, powódź w gminie Wilków, poniosłem spore koszta z tytułu pomocy, ale tez miałem, mam wielką satysfakcję z tego powodu.

Dobrze pamiętać iż zwieńczeniem akcji J. Owsiaka jest Przystanek Woodstock, inaczej święto muzyki, głównie Rockowej. To daje nam fotografom tez świetną okazję do rewelacyjnych zdjęć, z której mam w tym roku zamiar skorzystać.

Domyślnie

O, to się na Woodctocku spotkamy
    W Trójmieście sporo się dzieje, nie wiem jak Gdynia, ale Sopot i Gdańsk będą ladnie grać. W Sopocie w ramach światełka - lampiony będą puszczane
    Lubię niebieski, ładnie wygląda w podpisie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaleidoStar Zobacz posta
    Tak planuje rok by wreszcie móc pojechać.

Domyślnie

Zdecydowanie warto ;] Jak się raz pojedzie, to już się przepada na amen ;]
    Lubię niebieski, ładnie wygląda w podpisie

Domyślnie

Mi utkwiła w pamięci taka sytuacja....
    Robiłem materiał o dzieciach i ich traktowaniu przez rodziców (o ile dobrze pamiętam). Facet pobił śmiertelnie kilkumiesięczne dziecko. Dzieciak leżał w specjalnym (inkubatorze?) podłączony do wielu urządzeń. NA każdym była plakietka orkiestry....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kundzior Zobacz posta
    W Białymstoku UM nie zgodził się na organizację imprezy (tylko pogratulować),.
    Nie ma czego gratulować. Ta "pomoc" kosztuje kolosalne pieniądze. Nikt miastu za darmoszkę nie postawi sceny, nagłośnienia, oświetlenia, nie opłaci artystów i masy innych rachunków. Sam od wielu lat organizuję dla wośp koncerty w Poznaniu i okolicach (scena, oświetlenie) więc wiem jak to wygląda ze strony finansowej.
    Pisząc to podcinam gałąź na której sam siedzę ale odpowiedzmy sobie szczerze - jeśli ktoś będzie miał ochotę pomóc, wrzucić piątaka do skarbonki wolontariusza, to przyjdzie na event nawet bez wielkiej sceny i artysty za kilkudziesięciotysięczne honorarium.
    Jeśli macie wątpliwości to sprawdźcie ile orkiestra uzbierała milionów w ub. r. a ile wydała na pomoc...
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

nowart oczywiście rozumiem że zawsze są jakieś koszta. Był artykuł w prasie gdzie wypowiadał się też organizator od strony WOŚP. Tu chodziło o osobiste antypatie magistratu.

fafniak Bo ten cały WOŚP, to suma sumarum, kawał dobrej społecznej roboty.

Domyślnie

Oczywiscie ze gramy

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kundzior Zobacz posta
    Znam opinie o WOŚPie nawet te negatywne, że kosztuje itd. Ale mamy teraz tak zmaterializowany świat, iż każda inicjatywa ponosi za sobą koszty. Nie da się nic zrobić by za coś płacić nie musieć. Choć by przykładem z mego życia, powódź w gminie Wilków, poniosłem spore koszta z tytułu pomocy, ale tez miałem, mam wielką satysfakcję z tego powodu.
    WOŚP jest jedną z najwydajniejszych fundacji w sensie odsetka pieniędzy przekazywanych na cele statutowe.

Tez się planuję wreszcie wybrać, obiecuję to sobie od X lat...
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Strona 1 z 12 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów