Oczywiscie ze gramy![]()
Szukaj
Oczywiscie ze gramy![]()
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
Dobra, nie oceniajmy.
Wstawiajcie zdjęcia i piszcie, opisujcie imprezy.
Jak Was czytam, to mi się taki demot przypomina...
Tak miedzy innymi można wesprzeć WOŚP
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=587146
gratka dla fotografów lotnictwa, na jakiś pokazach lotniczych np w Radomiu można zadać szyku w towarzystwie
Ostatnio edytowane przez robin102 ; 08-01-2012 o 14:17
Rozumiem, że to skierowane do mnie skoro póki co byłem tu jedyną osobą, odnoszącą się do kasy ze zbiórek, która mogłaby być zarządzana znacznie, znacznie efektywniej. Pojechałeś ostro po bandzie więc ostrzegam spasuj bo brniesz w bardzo niebezpieczną uliczkę, w której dyskusja nie zakończy się przyjemnie...
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
nieprawda, pogląd na WOŚP zmienia się wówczas gdy potrzebujesz skorzystać z urządzeń "ufundowanych" przez WOŚP, które są w szpitalu, w którym leżysz, a nie możesz bo umowa z WOŚP tego zakazuje, gdyż urządzenie jest przeznaczone tylko dla okreslonej grupy potrzebujących, a szpital nie może sobi ekupić drugiego takiego samego urządzenia bo znów zakazują mu durne przepisy urzędasów
tak więc kazdy medal ma dwie strony, z jednej fajnie, że grają, że pomagają, a z drugiej strony nie do końca jest to słuszne, że wogóle muszą pomagać i umowy jakie zawierają z placówkami medycznymi
szkoda, że to już nie to samo forum...
Macie pojęcie Białorusini wrzucają do puszek dzięgi) Z serduchami śmigają
![]()
Pewnie, że gramyNie wiem jak u mnie na pipidówce, ale właśnie wróciłem z Wrocka; śmigałem jakimiś bocznymi drogami, ale jak zobaczyłem wolontariusza z puszką to się zatrzymałem i mogłem spokojnie wrócić do domu
Super sprawa, jedyna akcja na świecie na taką skalę.
D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd
Koledzy i koleżanki, każdy ma prawo uważać co sobie chce. Nie róbmy nerwówy.
Skontaktuj się z nami