Close

Strona 21 z 272 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 2712

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Panowie, czy bajer w postaci Ipli ma tylko Samsung ?

I, Pytalem juz wczesniej ale nikt nie odpowiedzial - czy korzystacie z tych wynalazkow typu Smart TV ? Zastanawiam sie czy finalnie bede z tego korzystal...
    Ja nie korzystam i korzystać nie mam zamiaru, ale u mnie podstawowym odtwarzaczem multimediów jest HTPC, więc dublowanie jego funkcjonalności jest mi zbędne.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Panowie, czy bajer w postaci Ipli ma tylko Samsung ?
    Panasonic też ma. Ipla jest odpłatna zdaje się, raz wszedłem na podobną platformę - iplex.pl - jest gratis, niestety filmy tam mają takie sobie (tytuły).
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samson09 Zobacz posta
    Kablowka. Facet w MM polecal mi lcd. Ogladajc 2 takie same tv plazma i lcd ten drugi mial dla mnie lepsze i bardziej zywe kolory.
    Facet w sklepie wcisnie Tobie towar, na ktorym ma wieksza marze za sprzedaz, w takim MM jest to od kilku do kilkunastu procent, bo kiedys sie z takim targowalem i w kompie obnizyl wlasnie pole na marze o kilka procent. Poza tym w takich sklepach telewizory tez ustawia sie tak, zeby te co maja sie sprzedawac wydawaly sie najlepszymi, czyli podbijane sa parametry, a w innych obnizane, aby tylko sprzedac konkretny towar klientowi.
    Jak chcesz porownywac, to moza zamowic sobie prezentacje telewizorow u siebie w domu i wtedy jest sens porownywac.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-12-2011 o 01:00 Powód: orto.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Czasami jacyś znajomi chcą kupić aparat foto. Jak szukają mojej rady będąc już po wizycie w MM to przytaczane argumenty sprzedawców podnoszą mi ciśnienie. Bo w MM słysza takie "argumenty", że ręce opadają.
    Sądzę, że niestety "rzetelność" sprzedawców w tego typu sieciówkach jest na porządku dziennym. Na foto ciut się znam , wiec wiem co za bzdury potrafią gadać. Można z olbrzymią dozą prawdopodobieństwa założyć, że w sprawach TV też wciskają ludziom to co chcą sprzedać.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

najepsze tv w klasie LED - robi Panasonic - seria Vieria - POLECAM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igorrro Zobacz posta
    Panasonic - seria Vieria
    Nie ma czegoś takiego.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

literowka VIERA,
    aaa i patrz zeby byla jak najwieksza wartosc hercow
    Ostatnio edytowane przez igorrro ; 15-12-2011 o 02:02

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    Mogę mieć w dobrej cenie takie coś SAMSUNG PS51D490 - ktoś doradzi czy warto?
    boże broń . Kilka stron wcześniej opisywał zwrot modelu 51 z serii 550. Najtańsza elektronika marny obraz i całkowity brak powłok AR .z tej linii dobrze zaczyna się na 51 - 6900 albo topowe 51 -8000. Te warto rozważać, niższe serie to dość marne są. A te droższe to jeszcze dodatkowo SmartTV w pakiecie za free.

Domyślnie

Dzięki Krzysiu Trzeba będzie celować w ten Twój i mieć święty spokój

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    boże broń . Kilka stron wcześniej opisywał zwrot modelu 51 z serii 550. Najtańsza elektronika marny obraz i całkowity brak powłok AR .z tej linii dobrze zaczyna się na 51 - 6900 albo topowe 51 -8000. Te warto rozważać, niższe serie to dość marne są. A te droższe to jeszcze dodatkowo SmartTV w pakiecie za free.
    Dodam, że w wielu sklepach podaje się informacje o konieczności dokupienia okularów 3D do modelu 6900 51". Trzeba zwrócić na to uwagę, bo wszystkie obecnie sprzedawane modele powinny mieć dwie pary dołączone w komplecie gratis. Szwagier kupił bez okularów tak jak widniał opis na stronie, ale TV dostał z tym dodatkiem.

Informacja ta widnieje wyraźnie zaznaczona na opakowaniu - warto sprawdzić, kilka stów do przodu.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Strona 21 z 272 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171121 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów