Szukaj
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Facet w sklepie wcisnie Tobie towar, na ktorym ma wieksza marze za sprzedaz, w takim MM jest to od kilku do kilkunastu procent, bo kiedys sie z takim targowalem i w kompie obnizyl wlasnie pole na marze o kilka procent. Poza tym w takich sklepach telewizory tez ustawia sie tak, zeby te co maja sie sprzedawac wydawaly sie najlepszymi, czyli podbijane sa parametry, a w innych obnizane, aby tylko sprzedac konkretny towar klientowi.
Jak chcesz porownywac, to moza zamowic sobie prezentacje telewizorow u siebie w domu i wtedy jest sens porownywac.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-12-2011 o 01:00 Powód: orto.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Czasami jacyś znajomi chcą kupić aparat foto. Jak szukają mojej rady będąc już po wizycie w MM to przytaczane argumenty sprzedawców podnoszą mi ciśnienie. Bo w MM słysza takie "argumenty", że ręce opadają.
Sądzę, że niestety "rzetelność" sprzedawców w tego typu sieciówkach jest na porządku dziennym. Na foto ciut się znam, wiec wiem co za bzdury potrafią gadać. Można z olbrzymią dozą prawdopodobieństwa założyć, że w sprawach TV też wciskają ludziom to co chcą sprzedać.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
najepsze tv w klasie LED - robi Panasonic - seria Vieria - POLECAM
literowka VIERA,
aaa i patrz zeby byla jak najwieksza wartosc hercow
Ostatnio edytowane przez igorrro ; 15-12-2011 o 02:02
boże broń . Kilka stron wcześniej opisywał zwrot modelu 51 z serii 550. Najtańsza elektronika marny obraz i całkowity brak powłok AR .z tej linii dobrze zaczyna się na 51 - 6900 albo topowe 51 -8000. Te warto rozważać, niższe serie to dość marne są. A te droższe to jeszcze dodatkowo SmartTV w pakiecie za free.
Dzięki KrzysiuTrzeba będzie celować w ten Twój i mieć święty spokój
![]()
Dodam, że w wielu sklepach podaje się informacje o konieczności dokupienia okularów 3D do modelu 6900 51". Trzeba zwrócić na to uwagę, bo wszystkie obecnie sprzedawane modele powinny mieć dwie pary dołączone w komplecie gratis. Szwagier kupił bez okularów tak jak widniał opis na stronie, ale TV dostał z tym dodatkiem.
Informacja ta widnieje wyraźnie zaznaczona na opakowaniu - warto sprawdzić, kilka stów do przodu.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Skontaktuj się z nami