Close

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 103

Wątek: Jaka myszka ?

Domyślnie

Do pracy Tablet Wacoma, nawet najtańszy da Ci wysoką precyzję.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mpwt Zobacz posta
    Przebijam. Mój Logitech MouseMan Optical Dual Sensor jest z ... 2001 roku. Gumy wytarte, napisy ledwo czytelne. Z nowym komputerem podziała następne lata, bo jest na USB. Działa rewelacyjnie, leży idealnie. Za Chiny Ludowe nie dam się namówić na nową myszkę
    Czy Logitech Pilot kulkowy sprzed kilkunastu lat bedzie sie liczyl ? tylko lezy w pudle.. ale za to ile razy lewy przycisk zabil wrogow w q1 czy cs.. a u rodziców Pilot+ nadal śmiga
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    podsunie ktoś fajnego gryzonia na BT?
    przeszukałem dziś MM, Saturna, Euro itp. i są same albo kablowe, albo z wypierdkiem do portu USB. Ani jednej sztuki na BT...

Polecam Dell Bluetooth Travel Mouse, bardzo wygodna (jak dla mnie)
    D700 D300s+MB-D10 F80 S10-20f/3.5 Z16f/2.8 N24-70f/2.8 S30f/1.4 N35f/2.0 N50f/1.4 N70-200f/2.8 SB600 SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maly5 Zobacz posta
    Czy Logitech Pilot kulkowy sprzed kilkunastu lat bedzie sie liczyl ?
    Nie. Na tym nie da się pracować
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mpwt Zobacz posta
    Nie. Na tym nie da się pracować
    łoj tam, łoj tam ;P
    Twój mouseman tez już nie jest taki na wypasie ;P hehe
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

kupilem jakiegos dell'a

zupelnie przypadkiem, bo zamawialem piankowy pokrowiec na laptopa i w sklepie mieli wlasnie takie delle po 49zl
    dziala jak trzeba, zadnych lagow, zadnego rozlaczania i po kilku dniach uzytkowania dochodze do wniosku, ze jest calkiem wygodna. Minus to ze jest spora - az 13cm dlugosci.
    za takie pieniadze zdecydowanie polecam

Domyślnie

Znam pochodzenie tych DELLi, myszka calkiem fajna, jezeli nie jestes onanista sprzetowym wystarczy Ciekawy jestem jak trzyma bateria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    kupilem jakiegos dell'a
    Miałem kontakt z wersją kabelkową. Nie polecam. Ten model zachowuje się jakby miał pseudo 800 dpi (400dpi + interpolacja). Czyli to praktycznie model 400 dpi - nawet do pulpitu za mało by był ruch po pikselu przy wygodnej czułości.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kyle Zobacz posta
    Miałem kontakt z wersją kabelkową. Nie polecam. Ten model zachowuje się jakby miał pseudo 800 dpi (400dpi + interpolacja). Czyli to praktycznie model 400 dpi - nawet do pulpitu za mało by był ruch po pikselu przy wygodnej czułości.
    nie mam zielonego pojecia o czym piszesz i do czego sa te dpi
    wlasnie leze w lozku, mycha jezdzi po poduszce i dziala niczego wiecej od niej nie oczekuje
    gdybym chcial mega precyzji, wzial bym tablet

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ciekawy jestem jak trzyma bateria
    gryzon zjadl pierwszy komplet baretyjek
    jakies najtansze Panasonic'i Standard Power

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów