a ten Nano odbiornik Logitecha nie moze byc, przeszkadzac bedzie ? bo teraz tylko jakies male gowna robia po BT.
Szukaj
a ten Nano odbiornik Logitecha nie moze byc, przeszkadzac bedzie ? bo teraz tylko jakies male gowna robia po BT.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
do lapka ma być, więc raz, że mało portów USB i każdy jest na wagę złota, a dwa, że może być raczej mała (bez przesady oczywiście)
http://www.logitech.com/pl-pl/mice-p...e/devices/5747
niby robią coś takiego .. i jakąś drugą niebieską (chyba w innych kolorach tez jest)
http://www.logitech.com/pl-pl/mice-p...e/devices/3287
ta pierwsza porzadniejsza rolka i w ogole jakos lepiej wyglada. ale przyznaje ze nie mialem w lapie.
MS ma jeszcze jakas do notebookow i Sony mialo jakies na BT kolorowe.
Mały wybór się zrobił bo nowej Performance Logitecha nie widze na BT (poprzednik byl w tej wersji i w ogóle było wiecej modeli z BT)
Z mniejszych wygodnych modeli polecilbym logitecha anywhere, ale niestety jest z bezprzewodowka z nano, wiec usb mniej..
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem
Ja mam taką do lapka. Białą. Bezproblemowe połączenie, raz ustawisz i łączy się automatycznie (pod okienkami i pingwinem, choć przy tym drugim wymaga to nagimnastykowania się). Wygodna mimo niewielkich rozmiarów (a łapki mam duże). Nie zawiesza się, nie gubi sygnału.
I ma pokrowiec ;oP
Ostatnio edytowane przez thorcik ; 06-07-2011 o 09:26 Powód: Nie ta myszka ;oP
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Wiadomo, że księgowi wdarli się też do logitecha. Ale faktem jest, że mam już tyle ich myszek i klawiatur, że ciężko mi nie szanować ich firmy. Bo mimo zalań, upadków i tyrania działają nawet najstarsze sprzęty (no te to są chyba niezniszczalne). Ostatnio nawet chciałem sobie jedną zmienić mychę, ale mi szkoda bo ta w sumie cały czas działa i bije się z myślami bo będzie to zakup niepotrzebny, a aktualna trafi do rosnącego pudła używanych, działających, na 'w razie czego'. No coz..wychodzi, ze jestem fanem firmy![]()
Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5
Skontaktuj się z nami