Close

Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 103

Wątek: Jaka myszka ?

Domyślnie

a ten Nano odbiornik Logitecha nie moze byc, przeszkadzac bedzie ? bo teraz tylko jakies male gowna robia po BT.
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

do lapka ma być, więc raz, że mało portów USB i każdy jest na wagę złota, a dwa, że może być raczej mała (bez przesady oczywiście)

Domyślnie

http://www.logitech.com/pl-pl/mice-p...e/devices/5747
    niby robią coś takiego .. i jakąś drugą niebieską (chyba w innych kolorach tez jest)
    http://www.logitech.com/pl-pl/mice-p...e/devices/3287
    ta pierwsza porzadniejsza rolka i w ogole jakos lepiej wyglada. ale przyznaje ze nie mialem w lapie.
    MS ma jeszcze jakas do notebookow i Sony mialo jakies na BT kolorowe.
    Mały wybór się zrobił bo nowej Performance Logitecha nie widze na BT (poprzednik byl w tej wersji i w ogóle było wiecej modeli z BT)
    Z mniejszych wygodnych modeli polecilbym logitecha anywhere, ale niestety jest z bezprzewodowka z nano, wiec usb mniej..
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Ja mam taką do lapka. Białą. Bezproblemowe połączenie, raz ustawisz i łączy się automatycznie (pod okienkami i pingwinem, choć przy tym drugim wymaga to nagimnastykowania się). Wygodna mimo niewielkich rozmiarów (a łapki mam duże). Nie zawiesza się, nie gubi sygnału.

I ma pokrowiec ;oP
    Ostatnio edytowane przez thorcik ; 06-07-2011 o 09:26 Powód: Nie ta myszka ;oP
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    Ja mam taką do lapka. Białą. Bezproblemowe połączenie, raz ustawisz i łączy się automatycznie (pod okienkami i pingwinem, choć przy tym drugim wymaga to nagimnastykowania się). Wygodna mimo niewielkich rozmiarów (a łapki mam duże). Nie zawiesza się, nie gubi sygnału.

I ma pokrowiec ;oP
    o nawet ktos w Bialymstoku sprzedaje pojade na dniach i obmacam
    90zl troche sporo na myszke, ale trudno sie mowi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    o nawet ktos w Bialymstoku sprzedaje pojade na dniach i obmacam
    Może i sporo ale mysz jest dość intensywnie użytkowana od 4 lat i nic. Baterie musiałem dwa czy trzy razy wymienić ;oP
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    to dość częsta opinia - bo znajomym często rekomenduje logitechy, które do najtańszych nie należą. Co ciekawe jak niektórzy wydaja 30-50zl na jakiego a4techa, który starcza na pol roku, to jakos latwiej, niz 2x tyle na myszke, ktora potrafi byc tyrana po kilka lat i dzialac.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maly5 Zobacz posta
    to dość częsta opinia - bo znajomym często rekomenduje logitechy, które do najtańszych nie należą. Co ciekawe jak niektórzy wydaja 30-50zl na jakiego a4techa, który starcza na pol roku, to jakos latwiej, niz 2x tyle na myszke, ktora potrafi byc tyrana po kilka lat i dzialac.
    Fakt. Jak kupowałem (9 lat temu) poprzedni komputer kupiłem jakąś najtańszą wtedy mysz Logitecha. Dopiero w tym roku została wymieniona. Razem z kompem.

Wymieniona bo była na PS/2 ;oP

Domyślnie

Wiadomo, że księgowi wdarli się też do logitecha. Ale faktem jest, że mam już tyle ich myszek i klawiatur, że ciężko mi nie szanować ich firmy. Bo mimo zalań, upadków i tyrania działają nawet najstarsze sprzęty (no te to są chyba niezniszczalne). Ostatnio nawet chciałem sobie jedną zmienić mychę, ale mi szkoda bo ta w sumie cały czas działa i bije się z myślami bo będzie to zakup niepotrzebny, a aktualna trafi do rosnącego pudła używanych, działających, na 'w razie czego'. No coz..wychodzi, ze jestem fanem firmy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    Fakt. Jak kupowałem (9 lat temu) poprzedni komputer kupiłem jakąś najtańszą wtedy mysz Logitecha.
    Przebijam. Mój Logitech MouseMan Optical Dual Sensor jest z ... 2001 roku. Gumy wytarte, napisy ledwo czytelne. Z nowym komputerem podziała następne lata, bo jest na USB. Działa rewelacyjnie, leży idealnie. Za Chiny Ludowe nie dam się namówić na nową myszkę
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów