to nie za długo chyba![]()
Szukaj
to nie za długo chyba![]()
kolejna relacja
zacząłem używać a'la eneloopów w postaci akku Kodaka. Wczoraj była druga zmiana (kupione 3 stycznia), a biorąc pod uwagę, że mysz działa śr. 8-10h dziennie uznaje za całkiem dobry wynik
nawet przyzwyczaiłem się do kształtuDużym plusem okazują się być boczne przyciski (Back i Forward) oraz rolka pracująca również na boki.
nie zmieniam zdania - dobry zakup![]()
To tylko tak dla ciekawostki - w mojej myszce producent (Logitech) stanowczo zaleca używanie baterii a nie aku.
Komplet baterii m niby starczyć na rok czy dwa (oczywiście nie napisał, przy jakim stopniu użytkowania).
Zastanawia mnie tylko, czemu tak kategorycznie każą używać baterii?
Inne napięcie czy jak?
Ja używam tylko baterii. V200 chodziła chyba ponad dwa lata na komplecie przy codziennym używaniu. Akku tak ale nie do myszy![]()
Moja G700 zuzywa baterie w 2-3 dni :P
d70s + N18-70 + N55-200
jejku aż tak szybko się baterie zużywają? Masakra, ja mam myszkę iboxa i przyznam, że to jest jednen z lepszych sprzętów jakie miałam, dobrze mi się na niej pracuje, dobrze leży w dłoni.
G700 to nie jest myszka, w której myśli się o zużywaniu baterii, tylko o wydajności, dokładności, etc.
d70s + N18-70 + N55-200
ja mam R.A.T. 7 i musze przyznac, ze zarowno do grania jak i pracy ze zdjeciami jest rewelacyjna.
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
Skontaktuj się z nami