Close

Strona 352 z 371 PierwszyPierwszy ... 252302342350351352353354362 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 511 do 3 520 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomwidlak Zobacz posta
    Spojrzcie panowie fanboyowie na to co jest sensem mojej wypowiedzi a nie na te duperele do ktorych mozecie sie swymi spanikowanymi lapkami doczepic
    Tylko że Ty nie rozumiesz jednej, podstawowej rzeczy. Z każdego Maca zrobisz PC + Windows + Adobe + Corel i co tam chcesz a z PC to już wyjątkowo którego (aby uzyskać identyczność to z żadnego) nie zrobisz OS X + FCP + Logic.

Ludzie (ci, którzy zamienili PC na Maca) kupują pewną koncepcję i dlatego odchodzą od PC bo najpierw widzą dopracowany sprzęt a potem dopracowane i 2 - 3 x tańsze programy. Już o tym pisałem z resztą, sprawdź ile kosztuje Aperture, FCP i zobacz czego zamiennie się używa na PC.

Domyślnie

Sensownie to opisales, ale nie polozyles nalezytego nacisku moim zdaniem na fakt ze owszem, Apple lepiej na tym wychodzi ALE pukntu widzenia KLIENTA, przeplacajac za cos o 100% jest on rzniety w tylek. Czyli wracamy do tego co glosze od poczatku w tym watku - Apple robi swietne komputery i OS, ale ich marketing i polityka cenowa ma za zadanie rznac klientow w tylek opierajac sie na wypracowanej "cudownosci" ich produktow i niemalze religijnemu podejsciu duzej czesci ich klienteli, tzw. "fanboyow".
    Wciąż nie rozumiem takiego myślenia. Przecież to 2 inne produkty. Nie można być cyt. "rżnięty" kupując inny produkt. To, że niektóre komponenty są te same to cała otoczka jest inna. Wymyśl coś, zrób i sie wyceń a później to sprzedaj. Nie patrz na komputer Apple przez pryzmat komponentów w środku. Płacisz również za system, design (tu zazwyczaj płaci sie więcej), rozpoznawalność marki, zastosowane rozwiązania, pomysłowe opakowanie (jeśli rozpakowywałeś choć 1 produkt powinieneś wiedzieć o czym pisze), darmowe programy dołączone do systemu oraz mega kompatybilność z każdym produktem Apple... itd itp.
    Każda marka sie wycenia na tyle ile uważa za słuszne.

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    Ludzie (ci, którzy zamienili PC na Maca) kupują "pewną koncepcję"
    Sam bym tego lepiej nie ujal

Ja juz przedstawilem wszystko czarno na bialym, jesli fakty to za malo to nic sie raczej nie da zrobic. Tym co sa w stanie myslec sami za siebie to wystarczy do wyciagniecia wnioskow i podjecia swiadomych decyzji jesli juz takowych nie podjeli, a reszta pozostanie reszta co by sie nie wydarzylo

Tym co swiadomie nabywaja komputery Apple zycze milego uzywania i dziekuje za rozmowe.

Domyślnie

Sam bym tego lepiej nie ujal

Ja juz przedstawilem wszystko czarno na bialym, jesli fakty to za malo to nic sie raczej nie da zrobic. Tym co sa w stanie myslec sami za siebie to wystarczy do wyciagniecia wnioskow i podjecia swiadomych decyzji jesli juz takowych nie podjeli, a reszta pozostanie reszta co by sie nie wydarzylo

Tym co swiadomie nabywaja komputery Apple zycze milego uzywania i dziekuje za rozmowe.
    Udowodniłeś, że Dell jest tańszy do Apple. I tyle. Co to wniosło do wątku to nie wiem
    PS dziękujemy za miłe życzenia

Domyślnie

Tylko że Ty nie rozumiesz jednej, podstawowej rzeczy. Z każdego Maca zrobisz PC + Windows + Adobe + Corel i co tam chcesz a z PC to już wyjątkowo którego (aby uzyskać identyczność to z żadnego) nie zrobisz OS X + FCP + Logic.

Ludzie (ci, którzy zamienili PC na Maca) kupują pewną koncepcję i dlatego odchodzą od PC bo najpierw widzą dopracowany sprzęt a potem dopracowane i 2 - 3 x tańsze programy. Już o tym pisałem z resztą, sprawdź ile kosztuje Aperture, FCP i zobacz czego zamiennie się używa na PC.
    geeeeeeeez - na Maca nie ma Corela, więc PC+Win+Corel jest lepszy nic Mac+OS+PS? wciąż powtarzasz tą samą bzdurę - daj już spokój z tym argumentem bo jest bez sensu

BTW wciąż nie zauwazyłeś że intelo-Mac to jest zwykły (a przepraszam z "emejzingiem") PC? trochę droższy bo ładniejszy, bo podobno super zaprojektowany i wogóle, ale zwykły PC

rany jak ja się cieszę, że przynajmniej nie ma kłótni o to, że PowerPC z dawnych maców jest lepszy niż Intel z PC
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MrQba Zobacz posta
    Udowodniłeś, że Dell jest tańszy do Apple. I tyle. Co to wniosło do wątku to nie wiem
    PS dziękujemy za miłe życzenia
    Hehe, słuchaj nie wiem jak koledze wytłumaczyć że ja swojego pierwszego Maca kupiłem po półrocznej pracy na hackintoshu, na którym miałem też Windows 7 Professional, nie wiem czy jest w stanie ogarnąć że ani Stefan, ani jabłko, aluminium, iphone (chociaż iPad jest the best ) NIC co tu nazywa się fanbojstwem nie wpłynęło na ten wybór. Dla mnie po prostu OS X jest lepszy.

Przepraszam, ja mam fakturkę za ostatniego Maca u księgowej ale mam nadzieję że to się liczy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    geeeeeeeez - na Maca nie ma Corela, więc PC+Win+Corel jest lepszy nic Mac+OS+PS? wciąż powtarzasz tą samą bzdurę - daj już spokój z tym argumentem bo jest bez sensu

BTW wciąż nie zauwazyłeś że intelo-Mac to jest zwykły (a przepraszam z "emejzingiem") PC? trochę droższy bo ładniejszy, bo podobno super zaprojektowany i wogóle, ale zwykły PC

rany jak ja się cieszę, że przynajmniej nie ma kłótni o to, że PowerPC z dawnych maców jest lepszy niż Intel z PC
    Bzdura! Jak na Macu zainstaluję sobie Windowsa to mam Corela!

Domyślnie

PowerPC z dawnych maców jest lepszy niż Intel z PC
    Bo to jest oczywiste ze nie jest?
    Paredziesiat stron temu pan Tom1 twierdzil ze nie jest - wyszlo na "nasze".

Zrozumcie, nikt nie odbiera sprzetowi spod antonowki jego zalet. Po prostu fanboyowanie i zaklamywanie rzeczywistosci niektorym sie nie podoba.
    Workstation Della bedac tak samoo dobrym komputerem jak Mac pro kosztuje od niego mniej, nawet wliczajac system MS windows do Della. Jezeli dla kogos doplacenie roznicy aby moc zainstalowac system mac OSX i miec ten iDesign jest rozwiazaniem dobrym i jest on w pelni swiadomy ile za to placi to nie ma najmniejszego problemu. Ale jezeli ktos kupuje mac pro tylko dla tego ze to mac i musi byc lepszy, to juz jest cos nie tak
    Ostatnio edytowane przez Kurtz ; 16-11-2011 o 19:59
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Bzdura! Jak na Macu zainstaluję sobie Windowsa to mam Corela!
    nie na Macu, bo wówczas to nie jest Mac z tym wychwalanym MacOSem, tylko zwykły PC, aczkolwiek ładny i z logo apple na pudełku z systemem Windows, za które to Windows musisz wówczas i tak zapłacić, więc różnica w cenie idzie na niekorzyść apple bo masz:

apple + macos + windows + corel vs pc + windows + corel

BTW skasuj sobie z wypowiedzi wykrzykniki, bo krzyczeć to możesz w piaskownicy
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    nie na Macu, bo wówczas to nie jest Mac z tym wychwalanym MacOSem, tylko zwykły PC, aczkolwiek ładny i z logo apple na pudełku z systemem Windows, za które to Windows musisz wówczas i tak zapłacić, więc różnica w cenie idzie na niekorzyść apple bo masz:

apple + macos + windows + corel vs pc + windows + corel

BTW skasuj sobie z wypowiedzi wykrzykniki, bo krzyczeć to możesz w piaskownicy
    Nie denerwuj się tak kolego. Jakbyś uważnie czytał to już z mojej pierwotnej wypowiedzi wynikało jak uzyskać Corela na Macu.

Nie masz się już do czego przyczepić? Pozwól że sam będę decydował o wykrzyknikach.

Strona 352 z 371 PierwszyPierwszy ... 252302342350351352353354362 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów