Szukaj
nikt nie pisze, że jest świetny. Tylko, że nie jest taki zły, jak sądzono przed premierą. Całkiem niezły, jak na swoje możliwości. I tak na niego trzeba patrzeć. A nie porównywać do np. D7000. Zresztą, z końcową opinią trzeba poczekać aż ukażą się wszystkie dodatki do niego. Zobaczymy, jak współpracuje z "dużymi" szkłami. Może wtedy pokaże pazur?
i kto tu przegina?Zamieszczone przez pioter m
![]()
Problemem tego forum (i kazdego innego w Polsce) jest patrzenie na produkt przez pryzmat ceny. Zauwazycie, ze nikt nie pyta, czy ten produkt jest dobry czy zly, ale "co?! Tyle kasy?".
popełniłem coś w rodzaju streetu
podstawowa zaleta, aparat nie wygląda jak aparat, a jak jakaś zabawka, kompakt. Ludzie kompletnie nie zwracali na mnie uwagi. Ot, kolejny turysta z małpką. Z tym, że mam białego.
A zdjęcia? Możesz ściągnąć NEFa i samemu zobaczyć, jest link w wątku.
I o to mi głównie chodzi, mój d7000 + 17-55DX jest po prostu za duży. A jak oceniasz - subiektywnie - ten autofokus w starciu z sytuacjami podpatrzonymi - daje radę, czy - jak to niektórzy mawiają - ludzie zdążą się rozejść?
Widziałem, widziałem, dziękiAle jeśli wrzucisz coś z "ulicy" to też będę wdzięczny
![]()
AF jest szybki. Jak już pisałem, samochód jadący w moją stronę ~60 km/godz cały czas był w zielonej ramce, a na zdjęciu wyszedł ostry. Wkurzające jest zamrożenie obrazu po zrobieniu zdjęcia na ok. 1 sek, na zapis na kartę. Serii nie robiłem.
Wrzucę parę fotek, jak będę przy swoim kompie.
Ok, dzięki.
wrzuciłem jeszcze 3. Co prawda to nie sensu stricte street, ale z ulicy.I przy lepszym świetle
NEFy prosto z puszki
Ostatnio edytowane przez miron19j ; 11-11-2011 o 21:36
A link prawidłowy na pewno? Przenosi mnie do mojego folderu "home"![]()
Skontaktuj się z nami