Close

Strona 11 z 30 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 298

Wątek: Before - After

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    współczuję takiej mazianiny... to się pochlastać można przeca...
    Eeee... W wolnych chwilach to jest jak relaks...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    W wolnych chwilach to ja zajmuje się rodziną

Domyślnie

w takim wypadku nie chciałbym mieć wolnych chwil!
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

W wolnych chwilach to ja zajmuje się rodziną
    Na takie m.in. ewentualnosci, nie wpakowalem sie w to, i mimo wieku -- nadal nie zamierzam. Praca kreci mnie bardziej, niz sluchanie problemow malzonki, tlumaczenie sie z tego gdzie bylem, co i z kim robilem, wydawanie kasy na duperele, znoszenie ryczacych bachorow, itd.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Na takie m.in. ewentualnosci, nie wpakowalem sie w to, i mimo wieku -- nadal nie zamierzam. Praca kreci mnie bardziej, niz sluchanie problemow malzonki, tlumaczenie sie z tego gdzie bylem, co i z kim robilem, wydawanie kasy na duperele, znoszenie ryczacych bachorow, itd.
    Ja akurat mówiłem o rodzicach i tej bliskiej rodzinie Małżonki nie mam i długo jeszcze nie będe miał

Domyślnie

Ja akurat mówiłem o rodzicach i tej bliskiej rodzinie
    Eeee... na niedzielny obiadek u rodzicow i pogaduchy, to zawsze znajde czas.
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

A widzisz, szczęściarz jesteś, bo ja ostatnio nie mam czasu na to żeby samemu sobie obiadek zrobić

Domyślnie

Moze slaby przyklad, ale watek fajny....

Domyślnie

A widzisz, szczęściarz jesteś, bo ja ostatnio nie mam czasu na to żeby samemu sobie obiadek zrobić
    Eeee... Samemu, to czesciej mi sie po prostu nie chce -- chociaz przyznam, ze bywa i tak, ze czasu nie ma (ot, chociazby czeste w ciagu ostatnich 5 miesiecy). Dlatego wlasnie nadrabiam w niedziele, na mamusinych obiadkach.
    Dobra, EOT, bo zaraz nas ktos stad wykopie.
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

EOT to EOT ale nie moge sobie odpuscic komentarza do tego calego OT. Nie pije tylko i wylacznie osobiscie do Was wiec spokojnie
    Panowie , jak sie szuka samych negatywow, patrzy na najgorsze (ewentulane) strony czegokolwiek to czesto sie traci.
    Nikt nie jest wieczny, (serdecznie zycze zdrowia Waszym rodzicom) ale taka kolej losu, ze niestety przyjdzie czas, ze obiadki niedzielne w rodzinnym domu sie skoncza komputer raczej nikogo nie przytuli, nie wymasuje obolalych plecow, nie ulepi pierogow, nie pojdzie do kina, itd. wiadomo o co chodzi.
    Madry, wyrozumialy, uczciwy partner(ka) krzywdy nie zrobi. Nie bede sie rozwlekal zeby nie wyszly mi tu jakies "dyrdymaly" ktorych nie chce sie nikomu czytac. Wiadomo -- zycie to zycie -- kazdemu zdarzaja sie gorsze dni itd.
    Nie wiem czy jestescie teraz z kims czy nie ale szczerze zycze Wam szczescia. To co sie ma docenia sie tak naprawde kiedy sie to straci. Generalnie chodzi mi o to zeby sie nikt nie obudzil z reka w nocniku (nie mam n a mysli tylko i wylacznie oltarza, tylko same relacje partnerskie) Nigdy nie mowi sie "nigdy"

Aha i "ukochana kobieta" nie zawsze rowna sie "internowanie, pretensje, narzekanie + banda rozwrzeszczanych potworow". Chyba ze ktos zamieszkuje z kims tylko ze wzgledu na powiedzmy dobry seks, wtedy nie dziwota, ze jak wszystko inne niedopasowane a przychodzi codziennosc, to cala relacja jest do d...

--------------------

Greg77 czym potrakrowales trawe i skaly na dole kadru ?
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Strona 11 z 30 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów