Close

Strona 250 z 371 PierwszyPierwszy ... 150200240248249250251252260300350 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 491 do 2 500 z 3702

Domyślnie

Pewnie, że to poracha, jednak nie doszukiwałbym się tu złośliwości Apple, raczej jakiś zawirowań licencyjnych.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jatoja2 Zobacz posta
    Jeśli ktoś ma starszego iphone'a zostanie wykastrowany z funkcji która działała?
    Zdaje się, że mylisz kolego pojęcia. To nie była nigdy żadna funkcja żadnego iPhona. To była odrębna, niezależna aplikacja, którą mogłeś sobie doinstalować. Apple jej nie preinstalował, nie dystrybuował. Apple ją tylko zaakceptowało do AppStora jak setki innych aplikacji.

To że się losy tej aplikacji potoczyły tak a nie inaczej - to już zupełnie inna bajka. I nie generalizowałbym.

Ale... Gdy wraz z pojawieniem się Infinity Blade 2 zniknie stary Infinity Blade - przyłączę się do twojego głosu (mimo, że zasadniczo nie grywam)
    "Optymalna ekspozycja jest kwestią gustu"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez waldeka Zobacz posta
    Pewnie dlatego, żeby właściciele ip4 i wcześniejszych modeli, poczuli się mniej "amejzing" i wysupłali z sakiewki dutki na nowy, "lepszy" telefon.
    Ten "lepszy" telefon sprzedał się w ilości miliona sztuk w pierwsze 24h
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hijax_pl Zobacz posta
    Zdaje się, że mylisz kolego pojęcia. To nie była nigdy żadna funkcja żadnego iPhona. To była odrębna, niezależna aplikacja, którą mogłeś sobie doinstalować. Apple jej nie preinstalował, nie dystrybuował. Apple ją tylko zaakceptowało do AppStora jak setki innych aplikacji.

To że się losy tej aplikacji potoczyły tak a nie inaczej - to już zupełnie inna bajka. I nie generalizowałbym.

Ale... Gdy wraz z pojawieniem się Infinity Blade 2 zniknie stary Infinity Blade - przyłączę się do twojego głosu (mimo, że zasadniczo nie grywam)
    jeśli mam np office 2000 i tam jest excel to dla mnie jest funkcja arkusza kalkulacyjnego, nie obchodzi mnie że jest już xx lat po wypuszczeniu produktu na rynek, jeśli by mi powiedzieli że nie mogę zainstalować tego programu tylko kupić nowy komputer z aktualną wersją to chyba bym pozwał ich do sądu

Domyślnie

Znów błędne porównanie przytaczasz... Microsoft nie kupiło firmy robiącej Office'a. Kupiło za to wiele innych firm i "zniszczyło" ich produkty...

Domyślnie

np jaki program podmienili i stara wersja nie działa albo przestała działać?

Domyślnie

No chyba nie myślisz, że Microsoft jest wzorem cnót wszelakich?

Domyślnie

poprosiłem o przykład tak agresywnej polityki wobec klienta ;> nie bronię M ale jak już ktoś zaczął sypać przykładami to słucham ;>

Domyślnie

nie będę się przekopywać przez setki wykupów firm, proszę mi podać nazwę programu gdzie firma wykupiła kod a stare wersje przetały nagle działać;>
    pytanie jasno i prosto napisane, proszę nie robić ze mnie debila
    Ostatnio edytowane przez jatoja2 ; 10-10-2011 o 19:43

Strona 250 z 371 PierwszyPierwszy ... 150200240248249250251252260300350 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów