Pewnie, że to poracha, jednak nie doszukiwałbym się tu złośliwości Apple, raczej jakiś zawirowań licencyjnych.
Szukaj
Pewnie, że to poracha, jednak nie doszukiwałbym się tu złośliwości Apple, raczej jakiś zawirowań licencyjnych.
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Zdaje się, że mylisz kolego pojęcia. To nie była nigdy żadna funkcja żadnego iPhona. To była odrębna, niezależna aplikacja, którą mogłeś sobie doinstalować. Apple jej nie preinstalował, nie dystrybuował. Apple ją tylko zaakceptowało do AppStora jak setki innych aplikacji.
To że się losy tej aplikacji potoczyły tak a nie inaczej - to już zupełnie inna bajka. I nie generalizowałbym.
Ale... Gdy wraz z pojawieniem się Infinity Blade 2 zniknie stary Infinity Blade - przyłączę się do twojego głosu (mimo, że zasadniczo nie grywam)
"Optymalna ekspozycja jest kwestią gustu"
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
jeśli mam np office 2000 i tam jest excel to dla mnie jest funkcja arkusza kalkulacyjnego, nie obchodzi mnie że jest już xx lat po wypuszczeniu produktu na rynek, jeśli by mi powiedzieli że nie mogę zainstalować tego programu tylko kupić nowy komputer z aktualną wersją to chyba bym pozwał ich do sądu![]()
Znów błędne porównanie przytaczasz... Microsoft nie kupiło firmy robiącej Office'a. Kupiło za to wiele innych firm i "zniszczyło" ich produkty...
np jaki program podmienili i stara wersja nie działa albo przestała działać?
No chyba nie myślisz, że Microsoft jest wzorem cnót wszelakich?![]()
poprosiłem o przykład tak agresywnej polityki wobec klienta ;> nie bronię M ale jak już ktoś zaczął sypać przykładami to słucham ;>
nie będę się przekopywać przez setki wykupów firm, proszę mi podać nazwę programu gdzie firma wykupiła kod a stare wersje przetały nagle działać;>
pytanie jasno i prosto napisane, proszę nie robić ze mnie debila
Ostatnio edytowane przez jatoja2 ; 10-10-2011 o 19:43
Skontaktuj się z nami