Przecież podałem normalne sklepowe ceny przed chwilą skopiowane ze stron rzeczonych firm. Może Pan zamówić w każdej chwili i dokładnie w takiej cenie przyjedzie sprzęt.
Dokładnie mówi Pan o polowaniu. Autoryzowani dystrybutorzy, jeśli pozyskują sprzęt od DELL-a dostają go dokładnie w podanej przeze mnie cenie minus upust dealerski. Jest parę sposobów na zaoferowanie go taniej, ale nie będzie to DOKŁADNIE ten sam sprzęt który widniał na zacytowanej ofercie na www. Nie wiem jakie ma Pan doświadczenie w sieci dystrybucji DELL, ale wmawianie że to to samo, ta sama oferta, pochodzenie, świadczenia jest zwykłą nieprawdą.
Na tyle ile mnie Pan zna, powinien Pan wiedzieć że nie mam maniery pisania o czymś czego nie widziałem na oczy. Mamy w firmie kilka wysokich modeli serwerów DELL a i swoim klientom często instalujemy właśnie ów sprzęt. Jest dobry po prostu a to jest dla wykonawcy cenna cecha.
I w tym chyba jest problem, bo, choć nie chciałbym być niemiły, to wiedzę najwidoczniej czerpie Pan z Internetu.
Muszę odwrócić absurdalny zarzut i stwierdzić że chyba to Pan nie miał przed oczami rzeczonych dwóch komputerów, inaczej nie pisałby Pan takich głupstw.
Skontaktuj się z nami