Close

Strona 202 z 371 PierwszyPierwszy ... 102152192200201202203204212252302 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 011 do 2 020 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Zainstalujmy na linuxie jakis podatny program. Zaden problem. Wniosek? Zaden system nie jest bezpieczny bo mozna naim zainstalowac niebezpieczny program.
    Proszę jeszcze raz się zastanowić nad skalą. W Windows "zarażanie" jest masowe i bez wiedzy i świadomości usera. W Unixach i Linuxach trzeba zrobić wiele przedszkolnych błędów, a raczej celowo stworzyć warunki i może raz na parę lat coś wlezie. A jak już wlezie to widać z daleka że jest i działa.

Na prawde Pan tak uwaza? ^^
    A źle uważam? Przecież tak jest. W każdym razie od XP i 2003 wzwyż. NT i 98 to było co innego.

Active Directory? Skalowalnosc rozwiazan? Kazda firma dba o swoich odbiorcow i to jest normalne. MAC ma po prostu inne targety.
    Nie o tym mówię. Jednym z głównych filarów biznesowej obecności Microsoftu jest SQL Server.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 02-10-2011 o 14:49
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kołobrzeg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Jeszcze raz poproszę o pokazanie choć jednego zainfekowanego komputera z OSX.
    Znaczy się MACDefender to "urban legend"?
    http://www.dobreprogramy.pl/Apple-pr...osc,25102.html
    N

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomwidlak Zobacz posta
    Ja nie mowie o cenie podanej przez Ciebie, mowie ogolnie o cenach DELLa vs Apple.
    Przecież podałem normalne sklepowe ceny przed chwilą skopiowane ze stron rzeczonych firm. Może Pan zamówić w każdej chwili i dokładnie w takiej cenie przyjedzie sprzęt.

Ja nie mowie o POLOWANIU - mowie o autoryzowanych resselerach z pelna gwarancja od DELLa. I moze podziel sie tym jak sie kupuje Maca Pro za pol ceny ? Mysle ze wielu bylo by ciekawych
    Dokładnie mówi Pan o polowaniu. Autoryzowani dystrybutorzy, jeśli pozyskują sprzęt od DELL-a dostają go dokładnie w podanej przeze mnie cenie minus upust dealerski. Jest parę sposobów na zaoferowanie go taniej, ale nie będzie to DOKŁADNIE ten sam sprzęt który widniał na zacytowanej ofercie na www. Nie wiem jakie ma Pan doświadczenie w sieci dystrybucji DELL, ale wmawianie że to to samo, ta sama oferta, pochodzenie, świadczenia jest zwykłą nieprawdą.

Miales kiedys do czynienia z DELLami z najwyzszej polki ? z ich serwerami, najwyzszymi modelami stacji roboczych ?
    Na tyle ile mnie Pan zna, powinien Pan wiedzieć że nie mam maniery pisania o czymś czego nie widziałem na oczy. Mamy w firmie kilka wysokich modeli serwerów DELL a i swoim klientom często instalujemy właśnie ów sprzęt. Jest dobry po prostu a to jest dla wykonawcy cenna cecha.

mozna bylo znalezc na necie opis referencyjnej plyty opracowanej przez Intela, ktora uzywal i DELL w owym modelu i uwczesny Mac Pro - obie byly robione przez Foxconna wiec roznice, ktore napewno byly obecne, byly kosmetyczne.
    I w tym chyba jest problem, bo, choć nie chciałbym być niemiły, to wiedzę najwidoczniej czerpie Pan z Internetu.

Mac Pro ma ladniejsza obudowe zdecydowanie, ale nie LEPIEJ WYKONANA.
    Muszę odwrócić absurdalny zarzut i stwierdzić że chyba to Pan nie miał przed oczami rzeczonych dwóch komputerów, inaczej nie pisałby Pan takich głupstw.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 02-10-2011 o 14:41
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M_J Zobacz posta
    Znaczy się MACDefender to "urban legend"?
    Jak i wiele innych. Że np Mercedesy S-klasse rdzewieją itp. Polecam Fakt i inne TVN. Tam się roi od takich sensacji.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kołobrzeg

Domyślnie

To dlaczego taki portal jak MacRumors nim się zajmuje? To taki anglojęzyczny Fakt?
    http://www.macrumors.com/2011/05/02/...-for-mac-os-x/
    N

Domyślnie

To dlaczego taki portal jak MacRumors nim się zajmuje?
    Zajmuje się również problematyką uruchamiania pecetowych kart w Mac Pro i wieloma innym. Problemy użytkowe i serwisowe istnieją zawsze w technice. Podważanie w ten sposób jakości Mac i OSX są taki samym bezsensem jak udowadnianie, że serwis Rolls-Royce'a ma puste kalendarze umówionych prac. Zwyczajny nonsens.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kołobrzeg

Domyślnie

http://support.apple.com/kb/HT4650 - to też jest nonsens? Strona supportu Appla o tym jak się pozbyć i nie narazić na infekcję (teraz mają upgrade jakiś pono). Skoro oni o tym piszą, to już nie jest "urban legend" tylko fakt - chyba, że ten "epel saport" też kłamie.
    N

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

tomwidlak ok dane Twoje della robią wrażenie ale będę do przesady nudny: odpal na tym osX i LogicPro bo to jest mi potrzebne do pracy. Ja mam tylko jeden wybór: mac pro

Domyślnie

Skoro oni o tym piszą, to już nie jest "urban legend" tylko fakt - chyba, że ten "epel saport" też kłamie.
    Po podobnych "alarmach" windziarze panicznie aktualizują swoje systemy i antywirusy. Ale Pana rozczaruję, w przypadku macuserów, nie ten target. To są Wasze problemy.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kołobrzeg

Domyślnie

Chciałeś by wskazać, wskazałem, a o to chodziło. Czyż nie?

PS. I nie Wasz, bo zazwyczaj pracuję na Arch linux i FreeBSD
    Ostatnio edytowane przez M_J ; 02-10-2011 o 15:32 Powód: PS
    N

Strona 202 z 371 PierwszyPierwszy ... 102152192200201202203204212252302 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów