Close

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 87

Wątek: Pomożecie ?

Domyślnie

me too... nie lubię takiego cwaniactwa :/
    peace & love

joanna_j
    Gość

Domyślnie

wszystkie zdjecia są mojego autorstwa i przerobione przeze mnie .
    to przykre patrzec jak ludzie nie maja co do roboty i z jednego zdania czy zdjecia zrobi sie tak zalosna i bezsensowna dyskusja. kazdy chce byc najmądrzejszy szkoda tylko że nikomu to jakos nie wychodzi

Domyślnie

Ja widzę, że co najmniej dwa inne zdjęcia pochodzą z wątków na tym forum - młody człowiek w czerwonym sweterku i starszy pan w okularach.
    kazdy chce byc najmądrzejszy szkoda tylko że nikomu to jakos nie wychodzi
    A to przykład wyjątkowej arogancji. Zero pokory, jak widzę. Jest dokąd iść po inspirację, podpowiedzi i obróbkę, ale już zachować się nie potrafimy. Nieładnie.

Jesteś pewna, że jeśli kilka tęgich w obróbce głów zapyta Cię o presety do poszczególnych zdjęć, to będziesz potrafiła powiedzieć, jaką obróbkę zastosowałaś?

(W sumie to dobry patent - mam ileś tam zdjęć, które leżą i czekają, aż będę umiał obrobić je tak, jak bym chciał. Ale po co mam się męczyć, wrzucę na forum, pyknę sobie piwko albo dwa i poczekam na gotowca. )
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-09-2011 o 16:41
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joanna_j Zobacz posta
    to przykre patrzec jak ludzie nie maja co do roboty i z jednego zdania czy zdjecia zrobi sie tak zalosna i bezsensowna dyskusja. kazdy chce byc najmądrzejszy szkoda tylko że nikomu to jakos nie wychodzi

No nie wiem dziewczyno - brniesz dalej w dość dziwną stronę. Nie widzisz nic niestosownego w tym co robisz? Żałosna i bezsensowna to nie jest dyskusja, tylko Twoje zachowanie i brak pokory, gdy ktoś wskazuje na niewłaściwe zachowanie.

;/ jak dla mnie - załamka.

Domyślnie

kazdy chce byc najmądrzejszy szkoda tylko że nikomu to jakos nie wychodzi
    Znalazł się autorytet od mądrości... niestety mylisz się... cwaniactwo nie jest tożsame z mądrością.
    peace & love

Domyślnie

moim zdaniem "koleżanka" powinna dostać co najmniej ostrzeżenie jeśli nie berecik. Po pierwsze za akcję ze zdjęciami, po drugie za słownictwo i podejście do tematu. Tym bardziej że otrzymuje zupełnie za darmo solidne porady, których niestety do serce sobie nie bierze. A POWINNA - bo dryfuje w bardzo niewłaściwym kierunku. Na Twoje nieszczęście koleżanko to taka branża że każdy taki wałek jest długo rozpamiętywany i co ciekawsze - pamiętany. A smrody się szyyyybko roznoszą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    zapytam jak Cezar tłuszczę: kill?
    Cytat Zamieszczone przez Anja_G Zobacz posta
    Eeee... nie.
    Jednak zmienię zdanie, po ostatnim wpisie Joanny. Piękny popis arogancji w zamian za dobre rady powinien być odpowiednio nagradzany.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anja_G Zobacz posta
    Piękny popis arogancji w zamian za dobre rady powinien być odpowiednio nagradzany.
    I dlatego właśnie warto zostawić

Domyślnie

wiec po co prosic tu o pomoc w obrobce ? zeby sobie popatrzec na forum ? raczej nie . po co mialby ktos poswiecac swoj czas i obrabiac zdjecie skoro tego zdjecia nie mozna nigdzie uzyć ?
    gdy ja pomagalam w obrobce co prawda prostszej niz ta to nic zlego bylo w tym ze ta osoba wstawila sobie to zdjecie . po to wlasnie jej pomagalam

Żenujące.

Ja bym perma zaaplikował, za całokształt.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    I dlatego właśnie warto zostawić
    W razie czego sam popis zostanie, jeno delikwentka może zniknąć.
    Widziałem, że na MM ktoś już zaczął naświetlać sprawę pod którymś ze zdjęć.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów