Close

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 87

Wątek: Pomożecie ?

joanna_j
    Gość

Domyślnie

moze i zle ubrałam w słowa to co mysle .
    ale myslalam że gdy prosze kogos o pomoc i ta osoba mi pomoze to jest jednoznaczne ze zgoda .
    teraz juz wiem ocb w tym temacie i prosic o pomoc juz nie bede w obrobce bo to wlasciwie mnie i tak nic nie naucze
    jeszcze raz przepraszam

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Autorka bezwstydnie nadal brnie w zaparte, że to jej obróbka, pomimo tego, że są linki do przeróbek innych autorów które całkowicie przypadkiem wyglądają identycznie jak te u niej na profilu... Więc niestety obawiam się, że nie trafisz do niej w żaden sposób.
    Tak poważnie to bardziej napisałam dla siebie żeby ogarnąć całość wątku bo mi się to dalej w głowie nie mieści i nadal nie kumam takiej bezczelności!!!!!

Cytat Zamieszczone przez joanna_j Zobacz posta
    ale myslalam że gdy prosze kogos o pomoc i ta osoba mi pomoze to jest jednoznaczne ze zgoda .
    teraz juz wiem ocb w tym temacie i prosic o pomoc juz nie bede w obrobce bo to wlasciwie mnie i tak nic nie naucze
    jeszcze raz przepraszam
    Hmmm.... wydaje mi się, że troszkę za późno naszła Cię refleksja
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-09-2011 o 21:29

Domyślnie

Cieszmy się że w ogóle jakakolwiek naszła. Choć teraz to już musztarda po obiedzie. Ja już wątek olewam, szkoda na niego mojego czasu. Wole pooglądac jakieś tutoriale w necie - może coś podpatrzę co będę mógł SAMEMU wykorzystać w moich zdjęciach

Domyślnie

jest naprawde sporo osob ktore sie dziela wiedza np photoshop tricks
    warto obejrzec i sprobowac obrobic zdjecia po swojemu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joanna_j Zobacz posta
    jeszcze raz przepraszam
    moglas poinformowac, jakie masz plany co do tego obrobionego zdjecia...
    Podobnych pomocowych watkow bylo bardzo duzo, ale (chyba) nikt nie byl tak bezczelny, poki co...

Domyślnie

a i link z podpisu skasowany. Tylko co to da. I tak widzimy że autorka kasuje dmaskujące wpisy i linki pod zdjęciami A kłamstwa mają krótkie nogi - szczególnie w fotografii hehehe

Rycerz
    Gość

Domyślnie

podejrzewam, że gdyby to zrobił facet to już dostałby bananka generalnie autorka zdjęcia powinna dostać odpowiednią nagrodę i tyle.
    A jak nie dostanie to niczego się nie nauczy...

Domyślnie

No i wywalili dziewczynę ech ...
    Zero tolerancji na tym forum.

W realnym świecie 90% foto-kamerzystów prezentuje fotografie nie tylko przez innych obrobione ale i wykonane.
    Na ich podstawie pozyskują klientów na swe usługi i nikt im bana nie da.

Nie ma sprawiedliwości ...

-----------------------------------------------------------

Tak na poważnie powiem, że na tle tego wątku uboot jawi się jako zabawny i nieszkodliwy amator fotografii.
    Szkoda, że go usunęliście.
    Myślę, że to nie jest do końca fer
    I ogólnie nachodzi mnie taka refleksja, ze ostatnio na forum za dużo jest nerwówki i wzajemnych złośliwości.
    Jesień nie jest żadnym do tego usprawiedliwieniem.
    Więcej uśmiechu ludziska.

P.S.Żeby nie było niejasności. Od zachowań prezentowanych przez"bohaterkę" wątku odcinam się z całą stanowczością.
    Cyfrowo według Nikona, analogowo według Canona.

Domyślnie

patologię trza wycinac tuz przy ziemi, bo potem tego nie ogarniesz. nauczkę bedzie miała, może zmądrzeje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysiek B Zobacz posta
    No i wywalili dziewczynę ech ...
    Zero tolerancji na tym forum.

W realnym świecie 90% foto-kamerzystów prezentuje fotografie nie tylko przez innych obrobione ale i wykonane.
    Na ich podstawie pozyskują klientów na swe usługi i nikt im bana nie da.

Nie ma sprawiedliwości ...

-----------------------------------------------------------

Tak na poważnie powiem, że na tle tego wątku uboot jawi się jako zabawny i nieszkodliwy amator fotografii.
    Szkoda, że go usunęliście.
    Myślę, że to nie jest do końca fer
    Trollom mówimy NIE. I tym, którzy chcą odcinać kupony od czyjejś pracy - też mówimy NIE. Tak po prostu.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów