me too... nie lubię takiego cwaniactwa :/
Szukaj
me too... nie lubię takiego cwaniactwa :/
peace & love
wszystkie zdjecia są mojego autorstwa i przerobione przeze mnie .
to przykre patrzec jak ludzie nie maja co do roboty i z jednego zdania czy zdjecia zrobi sie tak zalosna i bezsensowna dyskusja. kazdy chce byc najmądrzejszy szkoda tylko że nikomu to jakos nie wychodzi![]()
Ja widzę, że co najmniej dwa inne zdjęcia pochodzą z wątków na tym forum - młody człowiek w czerwonym sweterku i starszy pan w okularach.
A to przykład wyjątkowej arogancji. Zero pokory, jak widzę. Jest dokąd iść po inspirację, podpowiedzi i obróbkę, ale już zachować się nie potrafimy. Nieładnie.kazdy chce byc najmądrzejszy szkoda tylko że nikomu to jakos nie wychodzi
Jesteś pewna, że jeśli kilka tęgich w obróbce głów zapyta Cię o presety do poszczególnych zdjęć, to będziesz potrafiła powiedzieć, jaką obróbkę zastosowałaś?
(W sumie to dobry patent - mam ileś tam zdjęć, które leżą i czekają, aż będę umiał obrobić je tak, jak bym chciał. Ale po co mam się męczyć, wrzucę na forum, pyknę sobie piwko albo dwa i poczekam na gotowca.)
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-09-2011 o 16:41
Krzysztof Paszkiewicz
https://www.facebook.com/lookandphoto trochę bloga
moim zdaniem "koleżanka" powinna dostać co najmniej ostrzeżenie jeśli nie berecik. Po pierwsze za akcję ze zdjęciami, po drugie za słownictwo i podejście do tematu. Tym bardziej że otrzymuje zupełnie za darmo solidne porady, których niestety do serce sobie nie bierze. A POWINNA - bo dryfuje w bardzo niewłaściwym kierunku. Na Twoje nieszczęście koleżanko to taka branża że każdy taki wałek jest długo rozpamiętywany i co ciekawsze - pamiętany. A smrody się szyyyybko roznoszą![]()
Skontaktuj się z nami