Close

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 87

Wątek: Pomożecie ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joanna_j Zobacz posta
    wiec po co prosic tu o pomoc w obrobce ? zeby sobie popatrzec na forum ? raczej nie . po co mialby ktos poswiecac swoj czas i obrabiac zdjecie skoro tego zdjecia nie mozna nigdzie uzyć ?
    gdy ja pomagalam w obrobce co prawda prostrzej niz ta to nic zlego bylo w tym ze ta osoba wstawila sobie to zdjecie . po to wlasnie jej pomagalam
    Po to aby sie uczyc i nauczyć, po to aby zobaczyć co i jak można zrobić ze zdjęciem, ale samodzielnie.
    Koledzy pokażą, pomogą, powiedzą co i jak ale musisz zrobić to sama a nie wykorzystywać pracę innych.

Domyślnie

wiec po co prosic tu o pomoc w obrobce ? zeby sobie popatrzec na forum ? raczej nie . po co mialby ktos poswiecac swoj czas i obrabiac zdjecie skoro tego zdjecia nie mozna nigdzie uzyć ?
    gdy ja pomagalam w obrobce co prawda prostrzej niz ta to nic zlego bylo w tym ze ta osoba wstawila sobie to zdjecie . po to wlasnie jej pomagalam

....może po to, zeby autora(ka) ,widział ile mozna wycisnac ze zdjecia ,lub wskazać mniej doswiadczonym w postprocesie kierunek,tak aby i jego zdjecia miały blask ?
    Pozatym ,kazdy ma inną wizję obróbkowa danej fotografi , i prosząc o pomoc ,chcemy zobaczyć ,jak to robią lepsi od nas,a wtedy mówimy: O, to jest zajebiaszcze , i powoli dążymy do efektu ,który to tak nas wprowadził w zachwyt.
    I tym o to sposobem ,poswięcony czas kolegów ,nie idzie w niebyt ,tylko procentuje w postaci naszych, coraz to przyjemniejszych dla oka fotografi.
    Mam nadzieje ze odpowiedziałem na twoje pytanie "PO co"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek dr Zobacz posta
    ....może po to, zeby autora(ka) ,widział ile mozna wycisnac ze zdjecia ,lub wskazać mniej doswiadczonym w postprocesie kierunek,tak aby i jego zdjecia miały blask ?
    Pozatym ,kazdy ma inną wizję obróbkowa danej fotografi , i prosząc o pomoc ,chcemy zobaczyć ,jak to robią lepsi od nas,a wtedy mówimy: O, to jest zajebiaszcze , i powoli dążymy do efektu ,który to tak nas wprowadził w zachwyt.
    I tym o to sposobem ,poswięcony czas kolegów ,nie idzie w niebyt ,tylko procentuje w postaci naszych, coraz to przyjemniejszych dla oka fotografi.
    Mam nadzieje ze odpowiedziałem na twoje pytanie "PO co"
    Dobrze napisane, szkoda, że nie da się podklejać postów. Może by zrobić jakiś wątek pod tytułem "złote myśli"? To by się tam nadało

joanna_j
    Gość

Domyślnie

bognik nic nie jest wklejone uciete itd
    zwykla zmiana kolorow na zdjeciu

Domyślnie

bognik nic nie jest wklejone uciete itd
    No pewnie, że nie, ale głowa bez tego wygląda nienaturalnie. Jest za duża. Nie widzisz tego?
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

podejrzewam że Czornyj tez Ci zgody nie da na swój retusz w Twoim profilu.

joanna_j
    Gość

Domyślnie

a to nie jest zdjecie obrobione przez kogos na tym forum . trzeba bylo poradzic sobie samemu . wyszlo gorzej ale przynajmniej nikt nie stwierdzi ze wstawiam kogos "wypociny"

Domyślnie

... nikt nie stwierdzi ze wstawiam kogos "wypociny"
    Ten sarkazm jest zupełnie niepotrzeby.
    Poza tym mam wątpliwości czy autorka do końca zrozumiała, co zostało napisane w wątku.

Domyślnie

a to nie jest zdjecie obrobione przez kogos na tym forum . trzeba bylo poradzic sobie samemu . wyszlo gorzej ale przynajmniej nikt nie stwierdzi ze wstawiam kogos "wypociny"
    Technicznie rzecz biorąc to są moje wypociny potraktowane liquify i crossem W przypływie niewyobrażalnej wielkoduszności nie będę z tego robił afery, ale na przyszłość mimo wszystko wypadałoby zapytać

Domyślnie

ale przynajmniej nikt nie stwierdzi ze wstawiam kogos "wypociny"
    ciekawe ile zdjęć masz w ten sposób obrobionych tu czy na innych forach foto
    a pod zdjęciami zachwyty
    tylko czy słusznie
    np:
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=173455
    http://www.maxmodels.pl/index.php?t=...foto&u=5841138
    Ostatnio edytowane przez jacek.gold ; 27-09-2011 o 15:39

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów