Close

Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 121

Domyślnie

Jeszcze ze dwie strony kto co poleca i będziemy na początku drogi.
    Padnie pytanie kto poleca coś z masy polecanych wcześniej zapachów.

Zapach to wg mnie kwestia gustu. Jak chcę zmienić aktualnie używany to idę do sklepu powącham ze 3-4 , psiknę po łapach jednym albo drugim i za jakiś czas zobaczę czy mi pasuje czy nie. Jak pasuje to zamówię sobie w necie, a jak nie to szukam dalej.
    Natomiast bardziej ciekawi mnie jak się zapach uwalnia i jak długo trzyma. Masa jest takich, które szybko się ulatniają i sporo jest też takich mocno intensywnych zabierających otoczeniu powietrze.
    Mi jakoś podchodzą zapachy od Calvin Klein'a, natomiast największym rozczarowaniem póki co okazały się D&G pour Homme
    nic...

Domyślnie

Kobieta pisze. Polecam Ci Fahrenheit Christiana Diora. Ten zapach perfum męskich jest dla mnie wyjątkowy. Uwielbiam go. Jest baaaaardzo oryginalny, wyrazisty, zdecydowany, ach, no piękny jednym słowem. Zwala mnie z nóg za każdym razem jak go czuję. Najbardziej męski z męskich zapachów chyba. Na pewno każdemu mężczyźnie doda męskości.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez laughterafter Zobacz posta
    Na pewno każdemu mężczyźnie doda męskości.
    Akurat Fahrenheit nie koniecznie. Jest bardzo specyficzny i nie każdemu odpowiada.

Z męskich perfum uwielbiam Christofer Dark - action black. To niby niska półka bo jest tani, ale jest bardzo trwały. A zapach... może jestem jakaś dziwna, ale mi się prawie nogi uginają a w tłumie z daleka rozpoznam ten zapach.

Domyślnie

Mi z kolei najbardziej podchodzi Azzaro Chrome oraz wspomniany juz wczesniej Paco Rabbane XS tyle, ze w wersji black.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez laughterafter Zobacz posta
    Kobieta pisze. Polecam Ci Fahrenheit Christiana Diora. Ten zapach perfum męskich jest dla mnie wyjątkowy. Uwielbiam go. Jest baaaaardzo oryginalny, wyrazisty, zdecydowany, ach, no piękny jednym słowem. Zwala mnie z nóg za każdym razem jak go czuję. Najbardziej męski z męskich zapachów chyba. Na pewno każdemu mężczyźnie doda męskości.
    Na pewno bardzo charakterystyczny. Ale też to jeden z najczęściej podrabianych zapachów, używany często przez opalonych, wyżelowanych, obnoszących się ze złotymi łańcuchami podejrzanych kolesi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Na pewno bardzo charakterystyczny. Ale też to jeden z najczęściej podrabianych zapachów, używany często przez opalonych, wyżelowanych, obnoszących się ze złotymi łańcuchami podejrzanych kolesi.
    Podróbkę tego zapachu akurat łatwo sprawdzić. Butelka jest nierozbieralna (nie można do oryginalnej butelki nalać lipnej zawartości) i szkło jest opalane. W podrobkach naklejana jest cieniutka folia. Wystarczy podrapać butelkę

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    używany często przez opalonych, wyżelowanych, obnoszących się ze złotymi łańcuchami podejrzanych kolesi.
    Dokladnie tak mi sie ten zapach kojarzy, alternatywnie z podstarzalymi lovelasami z apaszka pod szyja

Domyślnie

I powiedzcie - naprawdę ktoś z Was kupi perfumy na podstawie opisu słownego? I nawet nie powącha przed zakupem?
    Krzysztof Paszkiewicz

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Ekonet, wiadomo, ze nikt nie kupi. Chodzi jedynie o naprowadzenie na jakis interesujacy zapach. Czlowiek (szczegolnie mezczyzna), jak stanie w perfumerii przed regalem, to nie wie w co ma nos wsadzic i wtedy przyda sie kilka typow. Zauwaz, ze kilka nazw sie juz powtorzylo, czyli moze cos w nich jest ciekawego.

Domyślnie

Pussy Magnet, z tego co mnie mama uczyła, to jest pewność siebie, humor, nie płytki, acz lekko ironiczny, szarmacja z promilem dżentelmeńskiej arogancji, a nie perfumy

A co do perfum, to najprostszego, najtańszego, najładniejszego i w ogóle przesuper Esprit Life już nie produkują, ja ciągle sprowadzam zapasy z zagranicy, więc nie jestem na czasie z tym, co w sklepach
    Pozdrawiam, Kuba

Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów