Szukaj
dla mnie jest super wypaśne to zdjęcie! gratuluje tak udanego zdjęcia
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
jeśli to zdjęcie reklamowe, nie mam zastrzeżeń.
ale jeśli nie, to dla mnie (i tutaj pewnie niektórzy będą gryźć) zbyt dopracowane.
warsztatowo oczywiście bez zarzutu, ale dla mnie ten typ obróbki pasuje jedynie do komercji.
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Ja się z tym nie zgodzę. Umiejętnie wykonany "french" to najbardziej elegancki sposób malowania paznokci. Jest delikatny, czysty i nieprzesadzonyCo do zdjęcia- jest superekstra
piękna stylizacja, obróbka, światło, kadr. Jedynie nie podoba mi się ten za bardzo komputerowy biust i centralna etykietka martini.
modelka, stylistka, makijażystka
www.jamarika.maxmodels.pl
Czy tylko mnie się wydaje, że ta pani jest podobna do Angeliny Jolie![]()
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Na modelce światełko bardzo dobre, ale o reszcie zapomniałeś. Chodzi mi o tło, na którym jest sporo elementów, punktów które można by podkreślić że mają jakąś barwę- nie chodzi mi o jakąś gigantyczną ilość światła - mała plama gdzieś tam na sofie zawadzająca o ścianę lub parapet.
Do czego ma być przeznaczone zdjęcie?
Reklama martini? Jeżeli tak to butelka powinna być oświetleniowo wyeksponowana . Jeżeli nie, to faktycznie jest ona zbyt wyeksponowana , tym bardziej że w żadnym szanującym się lokalu nie przyniosą butelki martini do stolika zostawiając w ten sposób.
Menu - dziwnie położone, podparte żeby jednak strona "firmowa" była widzialna ?
Świeczka - na jak już tam była i jej nie usunąłeś to można było przedmioty na stoliku poukładać żeby na siebie nie zachodziły (świeczka troszkę do tyłu stolika - można zapalić)
To jest bardzo fajna fota, ale psują ją takie szczególiki.
W modelce jedyne co mi się nie podoba to ułożenie dłoni - taka "łopata" się zrobiła
A na koniec - może warto by "przystroić" kieliszek tego martini? (tak się tylko zastanawiam)
Super fotka,jakość powala..
D90/MB-D80/35 1.8
Też mi to kiedyś przyszło do głowy: http://tomaszpluszczyk.pl/#/tombraider
Zwykła fotka do portfolio i niczego więcej, ale uwagi bardzo trafne, też mi te rzeczy nie pasują.
Miło że jako jedna z niewielu osób nie traktujesz takich wypowiedzi jako "ataku"
Skontaktuj się z nami