Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Nie robię ślubów. Zdjęć raczej nie rozmywam wszystkich, używam nieraz f10. Tutaj pasowało mi f3,5, więc jest f3,5.
    nie ważne, ważne, że skóra fajna, klimat jest, światło zajebiste, warto dopracować i trzymać ten kierunek. Jedynie flacha, ucięta ręka w ten sposób i niedopasowane F psują lekko odbiór całości, pomyśl nad detalami przy kolejenej sesji..pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

dla mnie jest super wypaśne to zdjęcie! gratuluje tak udanego zdjęcia
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

jeśli to zdjęcie reklamowe, nie mam zastrzeżeń.
    ale jeśli nie, to dla mnie (i tutaj pewnie niektórzy będą gryźć) zbyt dopracowane.
    warsztatowo oczywiście bez zarzutu, ale dla mnie ten typ obróbki pasuje jedynie do komercji.
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Dodam jeszcze od siebie, ze paznokcie sa pomalowane w dosc nieodpowiedni sposob , malo szykowny .
    Ja się z tym nie zgodzę. Umiejętnie wykonany "french" to najbardziej elegancki sposób malowania paznokci. Jest delikatny, czysty i nieprzesadzony Co do zdjęcia- jest superekstra piękna stylizacja, obróbka, światło, kadr. Jedynie nie podoba mi się ten za bardzo komputerowy biust i centralna etykietka martini.
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

Czy tylko mnie się wydaje, że ta pani jest podobna do Angeliny Jolie
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Na modelce światełko bardzo dobre, ale o reszcie zapomniałeś. Chodzi mi o tło, na którym jest sporo elementów, punktów które można by podkreślić że mają jakąś barwę - nie chodzi mi o jakąś gigantyczną ilość światła - mała plama gdzieś tam na sofie zawadzająca o ścianę lub parapet.
    Do czego ma być przeznaczone zdjęcie?
    Reklama martini? Jeżeli tak to butelka powinna być oświetleniowo wyeksponowana . Jeżeli nie, to faktycznie jest ona zbyt wyeksponowana , tym bardziej że w żadnym szanującym się lokalu nie przyniosą butelki martini do stolika zostawiając w ten sposób.
    Menu - dziwnie położone, podparte żeby jednak strona "firmowa" była widzialna ?
    Świeczka - na jak już tam była i jej nie usunąłeś to można było przedmioty na stoliku poukładać żeby na siebie nie zachodziły (świeczka troszkę do tyłu stolika - można zapalić)

To jest bardzo fajna fota, ale psują ją takie szczególiki.
    W modelce jedyne co mi się nie podoba to ułożenie dłoni - taka "łopata" się zrobiła
    A na koniec - może warto by "przystroić" kieliszek tego martini? (tak się tylko zastanawiam)

Domyślnie

Super fotka,jakość powala..
    D90/MB-D80/35 1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Czy tylko mnie się wydaje, że ta pani jest podobna do Angeliny Jolie
    Też mi to kiedyś przyszło do głowy: http://tomaszpluszczyk.pl/#/tombraider

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Do czego ma być przeznaczone zdjęcie?
    Zwykła fotka do portfolio i niczego więcej, ale uwagi bardzo trafne, też mi te rzeczy nie pasują.

Domyślnie

Miło że jako jedna z niewielu osób nie traktujesz takich wypowiedzi jako "ataku"

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów