Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Caffe Brick [Tomasz Pluszczyk]

W Bricku (Tarnowskie Góry Krakowska 18) pozowała Klaudia Kandziora

Lepsza jakość klikając w obrazek albo tutaj: link.

Domyślnie

Konkret, lubię takie zdjęcia. Podoba mi się, niestety bez "ale" się nie obędzie. :P Butelka moim zdaniem za bardzo rzuca się w oczy, mogła być trochę dalej, ciut przekręcona. Druga rzecz to za ciemny dekolt - okolice naszyjnika jaśniutkie a kilka cm niżej i już mało światełka. Nie zmienia to jednak faktu, że zdjęcie jest bardzo dobre, od samego kadru, ułożenia, modelki na światełku i obróbce kończąc. Gratuluję i pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez batonMR Zobacz posta
    Konkret, lubię takie zdjęcia. Podoba mi się, niestety bez "ale" się nie obędzie. :P Butelka moim zdaniem za bardzo rzuca się w oczy, mogła być trochę dalej, ciut przekręcona. Druga rzecz to za ciemny dekolt - okolice naszyjnika jaśniutkie a kilka cm niżej i już mało światełka. Nie zmienia to jednak faktu, że zdjęcie jest bardzo dobre, od samego kadru, ułożenia, modelki na światełku i obróbce kończąc. Gratuluję i pozdrawiam!
    Ale po co się skupiac na takich na siłe wyszukanych detalach! Popatrz trzyma kieliszek martini, właśnie do lokalu wszedł męzczyzna na którego widok omało nie wylala "płynu". Jest facetem z jej marzeń aż w głowie kotłują się kosmate myśli. Pożądanie kolego! o to chodzi w tym zdjęciu a nie za ciemny dekolt Zdjęcie jest pełne pierwotnych instynktów. Ależ mi się podoba! BRAWO!
    D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zamkowski Zobacz posta
    Jest facetem z jej marzeń aż w głowie kotłują się kosmate myśli.
    Aż by się chciało być tym facetem
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Aż by się chciało być tym facetem
    Oj tak
    D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zamkowski Zobacz posta
    Ale po co się skupiac na takich na siłe wyszukanych detalach!
    Czytaj dokładnie mój komentarz, to nie ja szukałem tych drobnych mankamentów. Od razu zauważyłem butelkę, bo tak naprawdę zdejmując wzrok z modelki, to właśnie Martini najbardziej rzuca się w oczy. Nie będę ukrywał, że można było to zrobić inaczej (czyt. lepiej). A nawiasem, gratuluję wyjątkowo bujnej wyobraźni!

Domyślnie

Zdjęcie ciekawe. Szkoda, że nie zostawiłeś danych w exif.

Domyślnie

Nikkor 135 2D DC, f3,5 iso100, 1/200.

Domyślnie

A ja najpierw spojrzałem na butelkę a potem na dekolt
    A na poważnie to też mam wrażenie, że butelka za bardzo jest wyeksponowana ale ten "ciemniejszy" dekolt właśnie ładnie podkreśla to co trzeba.
    red light, dark room...

Domyślnie

Myślę, że miejsce tego zdjęcia jest w dziale moda/glamour. To co łączy je jakoś z portretem, to sposób (skala) umieszczenia sylwetki w kadrze, reszta (pomysł, aranżacja, obróbka) mnie się kojarzy właśnie z zabiegami właściwymi fotografii stylu glamour.
    Zdjęcie jak się domyślam jest niezłe, nie podejmuję się oceny bo nie znam się na fotografii modowej, czy glamour, natomiast w portrecie szukam czegoś, czego na tym zdjęciu nie dostrzegam - przekazu o portretowanej osobie.
    Myślę w dziale moda glamour zdjęcie to będzie właściwiej, sprawiedliwiej, konkretniej oceniane.

Jeśli jednak zdjęcie pokazuje wycinek codziennego życia Klaudii to .... mógłbym nawet zamiatać w barze do którego czasami przychodzi popatrzeć w dal .....
    myślę co piszę

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów