Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Aż by się chciało być tym facetem
    Oj tak
    D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600

Domyślnie

Obróbka jest rewelacyjna. Tonacja i klimat zdjęcia moim zdaniem full profeska. Usta modelki niby w grymasie niezadowolenia, niby zdradzają niecne plany... Świetny kawał roboty, gratuluję i biorę się za zdjęcia bo nigdy Was nie dogonię.

Domyślnie

Bardzo ładnie wystylizowana modelka, która chyba raczej zagrała głębokie zamyślenie, niż zaskoczenie na widok kogokolwiek. Ciekawe tło i światło, a ta lekko wyeksponowana butelka mnie nie przeszkadza. Jednak jak na moje oko, zdjęcie jest mocno przechylone – jeszcze trochę w lewo, i butelka mogła by się zsunąć ze stołu
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

Normalnie do reklamy "Martini" by się nadawało to zdjęcie ! Całość wyszła super - gra modelki, światło ,kadr i obróbka. Śliczna modelka.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Łał. Mysle, ze ciemny dekolt ma za zadanie bulwersujaco podkreslic "walory" no i dobrze. Te usta... brak slow . Jesli chodzi o mankamenty to tylko brzydki "blaszany" blik na krzesle i "przewalona" etykieta Martini. Dodam jeszcze od siebie, ze paznokcie sa pomalowane w dosc nieodpowiedni sposob , malo szykowny . Generalnie zawodowo i pozdro!
    Ostatnio edytowane przez Motorniczy ; 09-09-2011 o 00:13

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Byłem w Bricku może ze 2 razy i średnio mi odpowiadał ten lokal. Za to Twoje zdjęcie. Świetne! W Tarnowskich Górach mieszka prawdziwy fotograficzny talent! Sukcesów życzę!

Domyślnie

A ja mam nieco inne zdanie...tzn zdjęcie baaardzo mi się podoba i dopracowane jest w każdym szczególe, ale obróbka jest taaak dokładna, że pierwsze wrażenie jakie miałem jak na nie spojrzałem, to takie, że to grafika... To jakaś Pani z gry komputerowej ? Cienie, światła, bliki na ustach, oczy, wszystko jest tak idealne, że dla mnie wygląda właśnie komputerowo, widzę, że pewnie sporo się napracowałeś D&B i ogólnie wracam do tego zdjęcia i generalnie chciałbym mieć tak opanowany warsztat zarówno zdjęciowy jak i obróbkowy

Domyślnie

Biust jest ciemniejszy celowo, jak jest jaśniej to ciężko się skupić na zdjęciu nie patrząc odruchowo najpierw tam. Mniej się rzuca w oczy w takiej postaci jak teraz, zwracałem na to uwagę w postprocesie.
    Cytat Zamieszczone przez adamtg Zobacz posta
    Byłem w Bricku może ze 2 razy i średnio mi odpowiadał ten lokal. Za to Twoje zdjęcie. Świetne! W Tarnowskich Górach mieszka prawdziwy fotograficzny talent! :) Sukcesów życzę!
    W Bricku poza zdjęciami nie byłem nigdy, ale na sesje miejsce całkiem fajne (chociaż w Onyxie było znacznie więcej możliwości jeśli chodzi o kadry z postaciami na stojąco). Więcej zdjęć z Bricka jest m. in. na moim facebooku.
    Cytat Zamieszczone przez nickt Zobacz posta
    A ja mam nieco inne zdanie...tzn zdjęcie baaardzo mi się podoba i dopracowane jest w każdym szczególe, ale obróbka jest taaak dokładna, że pierwsze wrażenie jakie miałem jak na nie spojrzałem, to takie, że to grafika... To jakaś Pani z gry komputerowej ? :) Cienie, światła, bliki na ustach, oczy, wszystko jest tak idealne, że dla mnie wygląda właśnie komputerowo, widzę, że pewnie sporo się napracowałeś D&B i ogólnie wracam do tego zdjęcia i generalnie chciałbym mieć tak opanowany warsztat zarówno zdjęciowy jak i obróbkowy :)
    Cienie, światła i bliki zostawmy lampom :) Chociaż coś tam pewnie też było poprawione. D&B używam i polecam bardzo, tyle że u mnie służy przede wszystkim do poprawiania niedociągnięć skóry. Chyba nie istnieje nic lepszego do końcowej fazy obróbki.
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 09-09-2011 o 08:15

Domyślnie

Robisz śluby na codzień, że masz takie skrzywienia z rozmyciami? może pomyśl nad większym F, świat nie kończy się w przedziale 1,4 - 2,8, dopracuj szczegóły, przy takich fotach siedzi się kilka godzin nad postprocesingiem pomyś ile nad nią siedzialeś bo to widać. Warto byś szedł w tym kierunku, bo fotografia klimatyczna, ciekawa i może się sprzedawać.

Domyślnie

Nie robię ślubów. Zdjęć raczej nie rozmywam wszystkich, używam nieraz f10. Tutaj pasowało mi f3,5, więc jest f3,5.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów